Full fart!

Vi har haft 2 dagar med full rulle, jag och Alexander.
Igår var mammagruppen hemma hos oss. Först var vi på promenad, och sen åt vi lunch och fikade. Barnen åt lunch dde med och lite lek på golvet hann vi också med. Det var kul att ses igen, vi har haft ett litet uppehåll under sommaren, och det var roligt att se hur alla hade vuxit.

Idag har jag och Alexander varit med Lina och Felix i Slottsskogen. Vi träffades hemma hos dem, och packade med oss lunch och kaffe. Sen tog vi spårvagnen till Linnéplatsen. Killarna somnade ganska så snabbt och vi passade på att sätta oss och äta vår lunch, Lina och jag. Sen vaknade Alexander och fick lunch han med.
Vi gick till barnens djurpark (eller vad den heter), Felix gick omkring och klappade fåren och getterna. Alexander spanade på alla djuren, fåglar, getter, höns, kaniner, får mm. Efter detta gick vi vidare genom parken och ner till Plikta (lekplatsen). Här stannade vi en stund (lite längre än vad vi hade tänkt eftersom det kom några rejäla regnskurar, och vi fick sitta under regnskydd en bra stund), felix fick på sig regnkläderna och tog genast (såklart!) sikte på närmsta vattenpöl.... Alexander tog en lång eftermiddagsvila, sov nästan hela tiden, men först hann han med en premiärtur i gungan!

I morgon tar vi en heldag hemma och tar igen oss lite. På fredag är det fullt program igen, då ska vi till stan med Lina o Felix, ska spana in lite kläder inför hösten/vintern.

Hej svejs!

81186-98
Alexanders livs första tur i en gunga. Inte helt stabilt och
inte så hög fart... men han tyckte det var kul!


81186-97
Felix spanar in vattenpölen, den var riktigt rolig!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Malin

Halloj!
All ok med mig efter den festliga helgen med 3800 st av dina ICA kollegor (jag tror faktiskt att jag träffat fler av dina kollegor än du, hi, hi).Snygg sajt du gjort åt din kompis som håller på med smycken! Hjälp vad stor Alexander är, vi måste ses!
/Malin

2006-08-23 @ 23:28:32
Postat av: Ullen

Hej kollar förbi innan sängen...

2006-08-24 @ 21:42:07
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Augnews

Nice site keep it up

2009-10-29 @ 09:09:02
URL: http://www.augnews.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0