Hänt sen sist

Söndag kväll... vad helgen kan gå snabbt, utan att man gjort något, i princip.

Men vi börjar med torsdagen (eftersom ni undrar vad det var för "äventyr" vi skulle på då). Ja, det var väl inte så mkt speciellt med den, men vi hade ett par saker på programmet. Först var jag och Alexander hos öronläkaren. Eftersom vi var på aluten med honom pga örat tidigare i somras var vi iväg och kollade att det ser ok ut, och det kunde läkaren konstatera efter en minut att allt såg finfint ut. Snabbaste och smidigaste besöket på en vårdcentral jag varit med om :)
Och efter det åkte vi hem igen och så kom Lina och Felix på besök. Vi åt lunch ihop och skulle sen åka till Nolhagaparken i Alingsås. Men... precis när vi hade laddat kaffetermosen och var påväg ut genom dörren började det ösregna. Suck... så vi stannade hemma och lekte istället. Sen tog vi en tur till vår lilla lekplats här och drack vårt kaffe. Sen promenad i området. Djuren får vi titta på en annan dag.

Igår var vi hemma på dagen, vi fick en härlig sovmorgon. Det var skönt. På eftermiddagen var vi taxi åt mina föräldrar som skulle till goda vänner på middag, och passade på att besöka Davids föräldrar eftersom vi var i krokarna.

Idag har jag varit lite duktig. Jag har gjort egen puré till Alexander. Han får smaka på den till lunch i morgon, så jag vet inte än om den går hem... Han börjar bli ett riktigt matvrak nu och tycker det är roligt att äta. Har fattat att man ska gapa också, så vi slipper (för det mesta) få hälften utanför munnen. :)

I morgon börjar en ny vecka. Oj vad tiden flyger... Nu är det snart höst och det börjar bli mörkt ute igen... Positiv jag e va?

81186-95
Alexander provsitter soffan hemma hos farmor och farfar. Ser ut
som att den får godkänt.


81186-94
Nu kan Alexander äntligen sitta längre stunder i sin matstol och
slipper sitta i babysittern på golvet med oss när vi ska äta. Får han
en morot att suga/"gnaga" på också så är det ännu roligare!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Maxamy

Excellent site.

2009-06-30 @ 11:15:34
URL: http://maxamy.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0