Det blev lite knepigt den här julen...

Ja, så börjar julhelgen lida mot sitt slut. Det hela kom dock av sig lite här hos oss. Julafton rullade på som planerat. Vi var här hemma och Mina o Davids föräldrar var här, samt Gerd o Kurt. Vi drack glögg, tittade på Kalle, åt julbord och fick julklappar, som vanligt :)

På juldagen är vi alltid hos mamma o äter kalkon. Det bara SKA vara så, man äter kalkon på juldagen! Men i år fick vi ställa in. Mamma (som varit rejält sjuk senaste veckan) blev ännu sämre och satt istället på akuten på juldagens morgon - luftrörskatarr igen! (Det börjar bli tradition för vår familj att sitta där just denna dag. Jag var ju själv där för några år sen när klant-Carro hade skurit ett stort jack i handen med kockkniven!!) Så någon kalkonmiddag blev det inte igår. Skönt tyckte jag i och för sig, eftersom jag natten till juldagen också började känna av halsont och var allmänt slö. Så igår var jag som en zoombie hela dagen. Idag är väl läget ungefär lika... Sov till halv 11 i morse!!
Men snart kommer ett "bud" med kalkon hit :) Den ver ju tvungen att tillagas eftersom den var upptinad. Så det lyckades väl pappa o mamma med i går em. Och det är ju ingen liten pippifågel, så det blir middag till oss också. En dag försent bara, och inte under riktigt så festliga former som det ska vara :)


81186-161
Alexaxnder i sitt hav av julklappar.

81186-163  81186-162
Och nya klapparna måste ju såklart testas. Gåvagnen är favoriten just nu.
Bobby caren är också kul om mamma eller pappa putter på med rejäl fart!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Nils

Just det... det storta jacket i handen med kockkniven minns jag nu när du säger det...

Dock verkar sonen väldigt nöjd med sitt hav av julklappar. Jag hoppas att även hans pappa och mamma hittade något de gillade.

Gott slut på 2006!

2006-12-29 @ 07:19:42
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com/
Postat av: Anonym

oj hjälp, är ni pigga o friska så att ni kommer hit på söndag då?!

2006-12-29 @ 13:27:03
Postat av: Helén

ovan...

2006-12-29 @ 13:27:14
Postat av: Caroline

Nils - ja det var ju sådär lagom kul at inte kunna använda sin hand på x antal veckor. Men nu funkar den igen :) Ärret får jag däremot behålla som ett minne.

Jodå, vi fick finfina julklappar vi också, mer än vad vi borde fått... Men vi hade väl varit snälla kan jag tänka mig ;)

2007-01-06 @ 13:30:40
URL: http://ninnana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0