Jul jul strålande jul...

Nja, inte riktigt än kanske... Men nu har vi i alla fall börjat nedräkningen. Mindre än 4 veckor kvar till jul. Eller om man vill se det från en annan synvinkel - om 4 veckor o 2 dagar är spektaklet över! :)
Än så länge har jag inte tröttnat. Så jag är än så länge positivt inställd, men det kommer nog ändras under tiden. Det blir så många måsten... I går t ex var jag ju tvungen att byta gardiner i köket och fixa med adventsljusstakar i alla fönster. Iofs ett mysigt jobb... och det blir fint efteråt. Men det är ju ändå ett måste! Hade ju helst gjort det klart innan söndagen, men det fanns det inte riktigt tid till.

I torsdags var jag och Alexander i stan. Först åkte vi och hälsade på David och åt lunch med honom, och så lite "uppvisning" bland tjejerna på jobbet (Davids alltså). Sen åkte vi vidare till Nordstan. Shopping stod på programmet. Min misslyckade shoppingtur på Allum förra måndagen (hittade ingenting!!) var tvungen att få en revansch, och nu gick det bättre. Jag hittade en varm o go vinterjacka, massa kläder till Alexander i julklapp, lite andra julklappar, glögg (måste man ju ha nu!!!), lite pysselsaker till mitt kortmakeri(såklart), lite kläder till mig själv mm. Aldrig bra om pengarna ligger för länge i plånboken ;D

I fredags var vi ju som sagt i Alingsås då. Upp och iväg vid nio. Ja, jag vet det är inte tidigt egentligen, men helt plötsligt så har jag börjat tycka att det är väldigt tidigt när man måste komma hemifrån vid nio!! Iaf, på vägen till bilservicen så tänkte jag att jag kanske ska kolla vad mätaren står på. Först fattade jag inte riktigt, det såg så fel ut. Men sen insåg jag att vi (läs jag) måste ju ha sett totalfel, bilen hade ju inte alls gått 6000 mil, näpp, endast 5600. Så det blev ingen servie, de tyckte det var för tidigt. Så jag o Alexander handlade mat på Maxi istället. Jag var ganska glad för att det blev så, för jag var inte så sugen på att gå i A-sås i några timmar o vänta på bilen. Shoppingbegäret var ju lixom stillat från dagen innan :) Och vad kan man annars göra i Alingsås?

I lördags flyttade LIna o Pelle. Vi var där och hjälpte till. Hmm, eller jag gjorde väl inte så mkt, jag och Alexander var med Lina och Felix och grejade lite. Men David fick bära. Hiss ner från den gamla lägenheten och 3 trappor upp utan hiss till den nya :D

Idag vräker regnet ner här... Suck. Skulle ju ut och sätta ut ljusslingor (ännu ett måste som inte blivit av än, det stör mig att det inte blev klart till 1:a advent!). Man i regnet, hur kul är det...

Och så var det det där med bilder, vi har varit lite dåliga på det senaste tiden... Så jag har inget nytt att visa. Får ta tag i att fota lite snart! Detta blir härmed ett tråkigt långt inlägg utan bilder. Och ni som orkat läsa såhär långt önskar jag en fortsatt trevlig dag och på återseende, hoppas jag! :)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Nils

Hm... 9 är verkligen inte tidigt :-) idag var jag uppe vid 05 för att åka från Göteborg till Stockholm vid 0600, framme 0846. :-)

2006-12-04 @ 16:48:48
URL: http://stockholmsnils.blogspot.se
Postat av: Caroline

Nä, det är ju det jag säger, 9 är sent (när jag jobbade gick jag ju upp halv 5 varje dag o var på jobbet 6.45, precis lagom :) Men när man inte sovit en hel natt på snart 9 månader och inte bara har sig själv att ta hand om på morgonen så kan det vissa dagar vara en konst att komma hemifrån vid 9! :))

2006-12-05 @ 13:18:05
URL: http://ninnana.blogg.se
Postat av: Nils

Tjena! Händer det något i Floda?

2006-12-15 @ 17:53:12
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com
Postat av: Magdalena

Carro!
Är det inte dags att skriva lite nytt i bloggen nu!?!! :)
kraM

2006-12-21 @ 07:40:44
URL: http://www.m925.se
Postat av: Ullen

Lagt ner bloggen eller??

2006-12-21 @ 13:02:44
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0