Bank bank

Nu är vi igång och bankar igen. Snart ska äntligen evighetsprojetket "farstukvist" vara klart. Det började redan i december 04 skulle man kunna säga. Då bytte vi fönster på huset och hantverkarna ville gärna riva det gamla taket över ytterdörren för att komma åt med ställningen. Fine, sa vi, vi ska ändå bygga ny farstukvist till våren... Hmm, just det ja, så blev det inte.... Det hanns lixom aldrig med. Jag kom ju givetvis på andra projekt förra våren som tog tid att genomföra (t ex helrenovering av gästtoan). Under sommaren hade vi fullt upp med att byta panel på södersidan samt måla om på norrsidan. Så vi har i 1½ år (lite drygt) haft en ful provisorisk spånskiva över ytterdörren. Äntligen är den borta! David och pappa har byggt på taket i 2 dagar. I morgon kommer pappa igen och de ska fortsätta. Så snart har vi en snygg entré på huset - äntligen!

Idag har jag fixat lite i Alexanders rum och äntligen fått upp den där hyllan på väggen. Den har väl drällt där på golvet i ett par månader typ... Men nu är jag nöjd med att den är uppe! :)

Annars rullar semestern på här, under veckan ska vi förmodligen ta oss en tur till Varberg tillsammans med Davids föräldrar. Och så ska vi packa och fixa inför Danmarksresan.

farstu
Lunchpaus på stående fot! Jag får som vanligt sköta
markservicen :) Men efter ett par timmars jobb så ser
det ut att ta form.

nasse
Med ett stadigt grepp om nosen och full koncentration
ger sig Alexander på Nasse, som han fått av mormors
kusin Ingrid i Malmö. Tack Ingrid, hälsar Alexander!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Nils

Jag tror ni har haft ett projekt till... och det kommer ni ha länge till och det hoppas jag allt är trevligt - Alexander!

2006-07-30 @ 21:41:52
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com/
Postat av: Ullen

Visst är det kul när saker faller på plats. Samma sak hemma hos oss. Man blir glad när det bli klart. Hejhej.

2006-07-31 @ 09:09:54
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Malin

Halloj!
Det bilr ju snyggt med förstukvisten! Har ni fortfarande sommarvarmt i Sverige? Här har vi det kanon och har precis kommit hem från en tripp till Las Vegas. Nu är det bara 4 dagar kvar sedan reser vi hem - faktiskt är det ingen av oss som längtar..../Malin

2006-08-04 @ 19:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0