Guldfisken, det är jag!

Jag veeeeet, nu har det gått för många dagar.... Om jag inte skriver tillräckligt ofta så glömmer jag av vad vi har hittat på sen sist.
Men i korta drag som jag minns det (jag tar det i punktform så blir det kort och bra, hoppas jag):

  • I torsdags (alltså nästan en vecka sedan) så var det strålande vackert väder och jag och Alexander drog iväg med Lina och Felix och badade i en liten sjö här. Jättehärligt var det. Vi softade på en filt i skuggan och hade det gott. Alexander badada fötterna och Felix badade till midjan. Jag och Lina badade hela oss :)
  • Och så är det guldfisken då... Jag kan verkligen inte komma på vad vi gjorde i fredags... Rapport från denna dag uteblir därmed.
  • Lördagen flöt på "som vanligt" tänkte jag säga.. Vi var i Alingsås och handlade mat på Maxi och på kvällen var vi hos mamma och pappa och grillade.
  • Söndagen ja... Hmmm, vi var bara hemma och tog det lugnt tror jag. Jag och Alexander laddade inför måndagen.
  • För i måndags var vi i Ullared och besökte Ge-Kås. Vi tog med oss Davids mamma och åkte en tur. Tyvärr var ju vädret lite mulet, så det var ganska många andra som också tog en tur dit. Mycket folk var det... Men vi fick plats vi också och tog det i vår egen takt. Det blev en lång dag men det var kul. Och Alexander var jätteduktig, fast shopping är inte riktigt hans starka sida - än! Jag får se till att praktisera detta ofta framöver så han lär sig! ;)
  • Och nu tisdag och onsdag har vi haft 2 dagar hemma med varandra jag och Alexander. Det är mysigt, men man blir liiiite trött på att bara gå här. Så i morgon ska vi se till att hitta på något.

Nu ska jag sova, kram på er och godnatt!

Dagens bild blir en bild på "Kung Alexander" när han intagit sin nya tron (matstolen!) :)
alexander_matstolLämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0