Heter det gåsar?

Nu är vi (Alexander och jag) hemkomna från en tur till Alingsås. Vi har varit i Nolhagaparken med Lina, Pelle och Felix. Vi gick runt och kollade på djuren, och de fina gässen (eller heter det gåsar?? :)) käkade gräs på andra sidan av staketet... ni vet där det alltid är grönare (och det stämde fatiskt just här!).
Vi fikade på cafét och Felix tog sig en svängom i gungan som fanns på den stora lekparken. Alexander var grinig och somnade tillslut på min mage där han hängde i Babybjörnen.

På vägen hem fortsatte han att sova i bilen och nu sitter han kvar i sin bilstol i hallen. Varför väcka den björn som sover?

Och snart är det semester, ska bli underbart. Först ska vi iväg 4 dagar till Öland, David, Alexander och jag. Det blir första semestern för familjen. Det ska bli roligt. Vi ska bo på ett  värdshus/hotell som heter Briggen Tre Liljor .

Sen om några veckor åker vi till Danmark med mamma och pappa och Gerd och Kurt. Det ska bli härligt. Vi ska vara där en hel vecka och hoppas på härligt väder. Vi kommer att bo i lägenheter på Feriecenter Nordsøen i Blokhus på Jylland.

Nolhaga2
Lina pratar med åsnan (eller vad det är för djur...)

Nolhaga1
Här har vi några bäää får som går och betar.

Nolhaga4Nolhaga3
Felix spanade på djuren både från sin vagn och från pappa Pelles famn.

Alexander babybjörn
Alexander somnade skönt i bärselen.

Alexander sover
Alexander belv tydligen trött, för han har sett ut sån här i
en timme sen vi kom hem nu... :) Han kommer att vara
vrålhungrig när han vaknar!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Hej!
Stället på Öland såg ju hur fräscht som helst ut. det skall jag komma ihåg och så skall jag fråga dej om det var barnvänligt när vi ses igen till hösten.
Ha det bäst och krama guldkungen!
Ullen, Erik och Elin

2006-07-14 @ 09:30:14
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0