Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ojoj... igår förmiddag när jag och Alexander var i full färd med att göra oss klara för att starta dagen så fick jag syn på den.... Iiiiiiiiiiiiiiiii, det satt en megaspindel på benet på hans säng!!! Jag och Alexander for ut ur sovrummet och jag placerade oss i hans rum en stund för att tänka över situationen och fundera ut en plan. Och då, när jag tittar ut i hallen mot sovrummet så kommer den gåendes där på golvet. Iiiiiiiiii (igen). Jag lyckas ta mig ner till köket och hämtar flugsmällaren. Och nu har spindeln placerat sig på sidan av trappan, alltså precis mellan våningsplanen. Feg som jag är vågar jag inte slå till den (och riskera att den smiter/jag missar). Tillslut kommer jag i alla fall på att jag kan sätta ett glas över den. Men.... då måste jag först vänta på att den tar sig tillbaka till plant golv. Tillslut börjar den dingla i en spindeltråd ner mellan väggen och trappräcket till bottenvåningen. För att i nästa stund klättra upp igen. Sen tappar den fästet och ramlar ner på golvet farlig nära Alexanders bilstol. Jag rusar ner för trappan och får syn på den där den kommer krypandes under stolen, och tjoff så har jag stängt in den i ett glas. Och där fick den bo tills David kom hem från jobbet. Nu finns den i spindelhimmelen och vi får regn resten av sommaren.... suck!

spindel
Min suddiga papparazzibild på spindeln innan
den blev inkapslad i ett glas.


Idag har jag och Alexander varit iväg på mammaträff. Vi träffade hemma hos Carolina som bor i Berghult. Sen tog vi en promenad i värmen. Vi gick till Lensjön, och det blev en rejäl promenad. Lite väl lång kanske. Några av barnen blev hungriga och grininga på vägen hem.

Ikväll har jag varit hos mamma och pappa och ätit lite mat och så. David var iväg och spelade tennis.

lensjön
En riktigt mysig liten strand och jättehärligt vatten fanns det vid sjön.
Alexander passade på att bada fötterna. Det var härligt!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen i mammagruppen

Hej!
Nu är jag har och kikar in! Jag är också LIVRÄDD för spindlar och är GRYMT imponerad över att du vågade ta kort på den INNAN du tog den till fånga!!!! WOW!
Idag komer min lillasyster till oss och vi skall gå och bada!
Kram till er från oss!

2006-07-05 @ 07:57:22
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Ullen

Glömde säga att jag lägger din blogg som favorit på min sida så du kanske får lite besök via mej...hejhej

2006-07-05 @ 07:58:18
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0