Aj aj aj

Och så gick det några dagar igen ja...
Midsommaren passerade och vi hade en trevlig dag tillsammans med Davids föräldrar. Vi grillade, tog en härlig promenad och åt tårta som jag hade bakat tidigare på dagen.


Midsommar
Midsommartårta måste man ha!

I söndags spenderadae vi 6 timmar på akuten med Alexander. Han var såå ledsen och hade ont i örat (trodde vi). Och det var ju inte bara han som var sjuk visade det sig... därav väntetiden. Men men, vad gör man inte. Efter 6 timmars väntan och ca 10 minuters undersökning så kom vi i alla fall iväg och kunde åka hem igen. Han hade inte någon öroninflammation enliget den läkaren, men han fick örondroppar som vi skulle ge varje dag i en vecka. Och sen dess har han varit rätt okej, lite extra skrikig ibland...  Men idag så kändes det hopplöst, han skrek som aldrig förr och vi fick åka till akuten igen. (som tur var hade jag Davids föräldrar här, de var här för att vara barnvakter medans jag var tvungen att få lite saker gjorda här hemma, så jag slapp åka själv med skrikande Alexander i bilen till sjukhuset) På vårdcentralen kunde de inte ta emot oss. (suck, ska man behöva belasta en akutavdelning på ett sjukhus med något som kan behadlas på en vårdcentral... )
Som tur var blev vår väntan inte lika lång idag, det tog ca 1 timme och 20 minuer tills vi var klara. Skönt! Det var en anna läkare idag och han kunde inte se något fel alls med hans öra(!). Så s
nu ska vi sluta med dropparna. Han trodde istället på att Alexander har mycket gaser i magen. Vi hoppas i alla fall att det rättar till sig snart. Man känner sig så maktlös.. det är så jobbigt att se sin lilla älskling ha så ont.

För övrigt har vi haft bra dagar den senaste veckan, vi har hittat på lite av varje. Det mesta den här veckan kretsar kring förberedelser inför dopet på lördag. Det är mycket att planera trots att vi inte blir sådär jättemånga här hemma (16 pers + bebisarna - Alexander och Felix). Men allt tar ju sin tid.

I morgon ska Lina och Felix komma på besök. Så då ska vi väl hitta på något att förgylla dagen med. Lite god lunch och en promend och så blir det nog. Alexander laddar just nu inför morgondagen med att sova riktigt gott uppe i sin säng. Vi hoppas på en härlig natt med mycket sömn.

Tjingeling.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Abdullahitilda

Uno straise Qatro single sais, thanx

2009-03-18 @ 09:06:27
URL: http://abdullahitilda.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0