Shopping är livet

Idag har vi varit på stan! I morse kl 9 packade jag och Alexander in oss i bilen och åkte till Lina och Felix. Därifrån tog vi en härlig promenad in till de lite mer centrala delarna av Göteborg. Och sen var det shopping som gällde! Jag hittade som vanligt inget till mig, men desto mer till Alexander. Köpte lite nya kläder som han kan ha nu och några plagg som passar bättre till hösten när han blivit lite större (man får bunkra när det är REA!) Det jag främst skulle ha var något fint han kan ha på sig på dopet, ja, eller efteråt snarare, för inte ska väl killen behöva ha klänning hela dagen? :)
När vi var färdiga med shoppingen så tog vi spårvagnen hem till Lina, det blev Alexanders premiärtur med kollektivtrafiekn :) Han verkade trivas.
Efter en fika var den dax för promenad igen och besök i en ny barnaffär som öppnat i krokarna. Där fick Alexander en ny leksak.

Annars har det väl varit ganska lugnt de senaste dagarna. I söndags åkte vi till Alilngsås och gick omkring lite. Det var potatisfestival och vi tänkte kolla läget, men det var ingen höjdare. Några knallar, ett tivoli och nån hoppborg för barnen. Och lite uppträdande på torget verkade det som de skulle ha också, men det kändes avslaget, detta var ju sista dagen. Och inte en potatis såg vi... Men en fika på café och sen glass på torget blev det.

I morgon väntar nya öventyr, och sen närmar det sig midsommar. Nästa vecka är det nog mest förberedelser inför dopet som står på programmet. Även om vi inte kommer att vara så många så är det en hel del som ska fixas.

Ha det!

Alexander_nycklar
Alexander håller hårt i sina nya nycklar han har fått idag. Har han redan
lärt sig att nycklar är viktiga saker som man bör hålla ordning på?david_glassDavid_bulle
David äter massa godsaker i Alingsås...

Alexander_sover
... och Alexander sussar sött i vagnen.

alexander_jag
Hemma igen tar vi det lugnt på altanen en stund.Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

Hejs!
jaa, reorna har börjat;) jag har "fyndat" lite på P.OP, de är ju inte direkt billiga trots att det är rea, och dyrare blir kläderna ju större storlekar man ska ha... hoppas ni har det bra, skönt med lite svalare väder idag tycker jag, synd bara att det ska ösregna (Leo sover middag under parasollet på altanen idag). Ha det gott!

2006-06-21 @ 12:55:21
Postat av: Nils

Klänning tycker jag inte att han ska behöva ha hel dagen!! :)

2006-06-27 @ 20:52:49
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0