Snart har vi solsting

Nu har det gått några dagar sen jag uppdaterade här. Det blev aldrig av förra veckan. Men i korthet kan man säga att jag har brottats med en förkylning, men den börjar ge med sig nu. På sveriges nationaldalg var vi så långt från svenska flaggor vi kunde. Pappa var här och han o David gjorde klart så mkt de kunde på entrén, det var i princip bara några stolpar och lite trappräcke de satte upp. Nu är taket kvar, men det får vänta till semestern.
På onsdagen förra veckan var jag hemma och tog det lugnt. Hade ingen bil, för den var på verkstaden. Ett stenskott orsakade en stor spricka i rutan som vi var tvugna att byta, suck... Bilar är en dålig investering.
I helgen som gick startade fotbollsVM och vi har hemma hos Lina, Pelle och Felix på fotbollskväll när Sverige spelade sin försa match. Men det spelet var ju inte mkt att hänga i julgranen.... Men vi hade trevligt i alla fall! Och så har vi fått ordning med nya möbler och blommor på framsidan, samt jag har påbörjat att få ordning i vår "slänt" som vi har på baksidan. Där frodas just nu bara ogräs... Ska försöka få bukt med det och plantera ngt fint istället.

Och så är det värmen då ja... vi smälter. Igår var jag och Alexander på föräldraträff. Vi träffades hemma hos en av tjejerna, som bor i Stenkullen. Det var trevligt, men varmt! Vår BVC-sköterska pratade om matintroduktion med oss. Det ska bli spännande när det är dax för Alexander att börja äta mat. :)
På kvällen tog jag en tur till Allum med mamma. Jag var tvungen att hitta några kläder att ha på dopet. Kändes konstigt att gå där utan barnvagn... Alexander var hemma med David.
Idag är det lika varmt igen, i alla fall enligt termometern. Jag har inte öppnat någon dörr än, försöker hålla värmen ute. Men snart ska vi ut jag och Alexander. Idag är det träff med mammorna i vår "första" föräldragrupp, vi som gick på utbildning tillsammans innan förlossingen. Vi ska vara hemma hos en tjej som också bor här i området, så jag behöver inte packa in oss i bilen idag - skönt!

Och i morgon ska jag åka till Stockholm över dagen. Hua, hur ska jag klara att vara från Alexander så länge... Men det kommer säkert att gå bra. Han får vara hemma med David och ha det bra!

Nä, nu är det dax att ta itu med diverse bestyr här... Ha det gott i värmen!

alexander_resklar
Alexander redo för en biltur.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0