Sommar å sol

Ja, då har det gått några dagar igen då! Tiden bara flyger iväg.
Efter onsdagens "hemmadag" var vi iväg på ny utflykt i torsdags. Först åkte jag och Alexander till Davids jobb och hälsade på alla tanterna (ja, där arbetar verkligen bara tanter... och några tjejer.) Alexander gjorde (såklart) succé. När vi var färdiga med besöket där åkte vi vidare till min mammas jobb och hälsade på där också, när vi ändå var i krokarna.

Igår var det pingstafton och vi var på Hising island hela dagen. Först uträttade vi några ärenden tillsammans med Davids föräldrar och sen var vi hemma hos dem hela eftermiddagen. Vi fikade, promenerade, grillade och åt gott, fikade igen och sen var det dags att åka hem så att lilleman kunde komma i säng. En härlig dag med massa sol var det, dock lite kyligt i vinden.

Idag har vi haft kanonväder här i Floda. Jag har varit ute och fixat i trädgården i 6-7 timmar. Var jätteskönt. Och det behövdes. Gräset var katastrofalt högt och rabatterna fulla av ogräs. Men nu är det fint igen! Ska bara hålla det så också!

Nu är det kvällen, Alexander sover och jag ska nog snart se till att göra det jag med. Måste vila lite o ta hand om min hals som jag haft ont i i några dagar nu, förkylningen är på gång... suck.

maria
Alexander trivs hos Maria (som jobbar på samma ställe som mamma).

pingst
Ganska så härligt att sitta på farmor och farfars uteplats tycker Alexander.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0