Full rulle!

Dax för några nya rader igen då!
Måndag och tisdag har varit fullspäckade. I måndags tog jag och Alexander en tur till Lina och Felix. Där åt vi lunch och fikade innan det var dags att åka mot Floda igen. Vi skulle på första föräldragruppstäffen på BVC. Alexander var inte på sitt bästa humör och jag fick inte ut så mkt av träffen (lite svårt när man har en skrikig kille på armen som man få gå ut och in i rummet med hela tiden, man missar en del...). Förhoppningsvis blir det bättre nästa gång. Då ska vi träffas hemma hos en av mammorna.

Igår hade vi en heldag på mitt jobb. Vi åkte hemifrån kl 10 på förmiddagen och var inte hemma igen förren kl halv 9 på kvällen. Först hälsade vi på på jobbet och åt lunch där, sen åkte vi iväg på utflykt med min arbetsgrupp. Vi var vid Tofta Herrgågrd och red islandshäst. Fast jag red inte eftersom jag hade Alexander med mig. Så jag och Viveca (som inte heller red) tog lite promenad under tiden samt sammantrålade med resten av gruppen när det var fikapaus under ridturen. Mitt ute i en kohage... typ! Vädret var underbart - då! Sen när vi kom tillbaka till stallet och inväntade de hästburna kollegorna så kom regnet. Det var en bunt dyblöta ryttare som tittade fram mellan träden efter en stund. Och vi som skulle grilla....
Men men, allt går att lösa. Som tur var fanns det möjlighet att få tak över huvudet, och vi kunde grilla och äta i lugn och ro medans vädret växlade mellan regn och solsken (fast mest regn, suck!). Trevligt hade vi det i alla fall.

När jag kom hem hade David stuckit iväg och tränat, så jag lekte lite med Alexander (var ju tvungen att få honom trött igen efter att han sovit hela vägen hem i bilen). Sen var det natti natti och en härlig dag var slut!

Idag är vi hemma och tar igen oss. I morgon väntar nya äventyr!
/Caroline

grill2
Hela gänget gör sig redo att sitta upp på hästarna.

grill3
Och så bär det iväg!

grill1
Alexander låg hellre och sov i vagnen han.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Nils

Det låter som en skön dag! :)

2006-05-31 @ 19:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0