Måste hitta på saker

Alexander kan verkligen konsten att vara grinig när vi är hemma ensamma här på dagarna. Han blir såå uttråkad. Så nu måste vi bli bättre på att aktivera oss.
Igår hade vi mammaträff här hemma. Tre av mammorna kom på lunchbesök med sina små änglar. Så vi var 4 mammor och fem barn här, full rulle och väldigt kul. Alexander var en grinpelle innan de kom, men när han väl fick några kompisar att "leka" med så blev han en solstråle igen :)

För övrigt så har vi haft det bra sen jag bloggade sist.
Jag och Alexander drog med oss min mamma till nya "köpcentret" i Högsbo (421) en dag. Men att kalla det köpcenter kanske var att ta i... Skittråkigt ställe! Jag hade fått uppfattningen att det skulle vara som Allum, men nä, det var ju bara typ 10 affärer, och det var ju inte så originella ställen heller. Hemtex, Kappahl, HM, Lindex, Skopunkten, ICA Maxi, Intersport (tror jag)... Allt det finns ju på Allum typ... + MYCEKT MER!! Det enda som kan dra dit ut är väl isf den stora teknikjätten (mediamarkt, eller vad heter den? Men hur kul är en sådan affär när man inte ska ha ngt!?) och Barnens Hus, fast det var inte så mkt att hänga i julgranen. Då är ju utbudet bättre på backaplan. Jaja, nu har man varit där och tittat i alla fall. Vi kommer nog inte springa benen av oss där.
Vi var på jakt efter en åkpåse i alla fall, så att Alexander kan sitta varmt o skönt i vagnen. Den på Barnens hus kostade 729 spänn. Suck... På ullared kostar dom 200.... Hade blivit billigare att åka dit bara för en åkpåse. Så vi åkte till favvoaffären på backaplan istället, Happyland. Där är det alltid bättre priser än på andra ställen (av vad vi har upplevt i alla fall - Babyhörnan är ju asdyr). Så dom hade finfina åkpåsar för 299. Typ likadan som den för över 700.

Helgen rusade förbi, som vanligt. Vi träffade Lina, Felix och Pelle på lördagen. Var vid Nääs och promenerade och fikade. På söndagen kom Lina o Felix hit o lekte på eftermiddagen. Pelle hade "kört ut" dem hemifrån för han skulle titta på fotboll :))

I morgon vet jag inte vad som står på programmet än, men något får det bli. Vi drar väl iväg någonstans.
Kram o godnatt på er.

81186-150
Alexander premiäråker med nya åkpåsen i vagnen.

81186-151
Dom är så söta när dom sover...

81186-152
Idag har jag och Alexander inhandlat ett par moccasiner. Jag inbillade mig
att de inte skulle gå att dra av lika lätt som sockar, men ack vad jag bedrog mig....

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Magda

Hej Carro!

Bra att man kan följa med lite i vad som händer när det nu är så glest mellan mejlen :)

kraM
Magdalena

2006-11-09 @ 00:48:38
Postat av: Sandermia

Very Good! I love it.

2010-12-07 @ 10:42:32
URL: http://sandermia.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0