Shoppingdag

En snabb rapport från dagen.
Vi har varit iväg och jag är helt slut. Fast det beror nog mest på att jag inte kunde somna i går kväll. När jag  väl var påväg att slockna vid 2-tiden så tyckte Alexander att det var lagom att slå upp de blå och inte vilja somna om. Men någon gång vid tre blev det äntligen min tur. Så typ 4 timmar med sömn blev det... liiiiite för liiiite!

Men i alla fall. Jag hittade ett sms i min mobli i morse om att Lina och Felix ville ha sällskap till stora staden. Jag hade tänkt att åka till IKEA, så vi drog med dem dit istället. Jag köpte en madrass, så nu ska vi fixa till en härlig kuddhörna i Alexanders rum. Och så hade de sådana här fina för 9 kronor!!! Tyvärr fick man bara köpa 2! Och så hittade jag en sådan här tuff att sätta utanför entrén i juletid. Ja, och så lite annat småplock som det alltid blir :)

Sen var vi på backaplan en snabbis och sen hem till Lina en stund för mellanmål innan vi hämtade David på jobbet och åkte hem. Sen var jag och mamma iväg och kollade på julbelysning i Lerum. Så jag köpte två häftiga träd som jag ska ha i vardagsrumsfönstren istället för ljusstakar i advent. Får väl fixa bild på dem när de kommit upp om några veckor.

Har ingen ny rolig bild att visa idag... men eftersom det bär mig emot att posta ett inlägg utan bild så får ni hålla tillgodo med en liten tillbakablick. Här är Alexander för exakt 6 månader sedan, den 9 maj. En av de första dagarna med riktig högsommarvärme! Det känns avlägset nu...

81186-153

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0