Slappardag

Har inte kommit ur pyamasen än, och klockan närmar sig, hmm, ja si sådär elva. Men det är skönt att slappa ibland. Både Alexander och jag har hunnit med en förmiddagstupplur. :)

Vi tar igen oss lite efter gårdagen så vi var hemma hos Emma med Agnes och åt god mammalunch. Och alla små sötnosar lekte och hade kul. Full rulle och Alexander var helt slut när vi åkte hem. Har tyvärr inga bilder härifrån för kameran låg kvar hemma :(

I eftermiddag ska vi iväg på föräldragruppsträff på BVC. Sista gången (lite skönt att det är färdigt med alla "lektioner" nu, iofs har de ju varit frivilliga...) Idag ska vi träffa en barnpsykolog. Hmm, jaja, vi får väl se vad det är för en typ. Ska förmodligen sätt massa griller i huvudet på oss.

Står här o skriver samtidigt som Alexander leker på golvet. Eller ja, leker å leker, han är mest överallt där han inte ska vara (som vanligt mao!). Så jag springer iväg med jämna mellanrum och "räddar" honom när han har hävt sig upp mot TV-bänken, fönsterbrädan och barstolarna...

Annars så har vi inte så mkt mer den här veckan. På fredag ska jag o Alexander till Alingsås. Vi hoppas på fint väder för vi måste gå på stan i några timmar då bilen ska på service. Vad gör man inte för att bilen ska må bra... :)
På lördag ska vi hjälpa Lina o Pelle när de ska flytta. Så då blir det fullt ös. David får bära möbler och jag o Alexander sköter markservicen tillsammans med Lina o Felix.

På söndag är det första advent, och jag tänker vara hemma! Förra helgen var mkt flängande, så denna dag ska jag ta det lugnt. Förhoppnignsvis har vi fått upp alla ljusstaakar i fönstren på fredag, så det inte behöver fixas då!

Hmm, ja och nu är klockan snart elva då ja... kanske dax att ta en dusch innan lunch.

Hej svejs.

81186-156
Alexander för 2 minuter sen... (eller vad det tog att lägga in bilden i datorn :)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: David

Det är fler än mamma och pappa som verkar vara uppe på nätterna med ringar runt ögonen... ;)

2006-11-29 @ 14:39:57
Postat av: Nils

Det låter skönt med sådan sovmorgon :)

Nokia? Vad är det? ;)

2006-11-29 @ 20:26:22
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com/
Postat av: Magdalena

Det var otroligt vilka stora, fina, blå ögon han har, Lille A!

kraM

2006-12-04 @ 00:49:16
URL: http://www.m925.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0