Det är livsfarligt att vara hemma...

Det kan inte vara nyttigt! Att vara mammaledig alltså! Man går omkring här hemma och får massor av idéer på allt möjligt som man kan göra med sitt hem!!! Nu är det ju iofs så att det är mkt som behöver göras här, men vissa saker (läs: de flesta) jag kommer på är inte alls akuta... Så nu har jag typ 10 projekt på gång samtidigt och minst 10 till på kö i hjärnan. Och David får panik på mig, typ... ;)
Jag studsar upp och ner mellan våra tre våningar och fixar lite här och lite där... Vad leder det till? Jo, inget blir färdigt!!! Allt bara dräller! Kan någon ge mig en lösnng på problemet? (Typ barnvakt varje dag i 2 veckor så jag bara kunde fixa allt och sen var det klart! :) Fast så "enkelt" är det förstås inte!)

Just nu har jag projekt vinden! Där uppe har det ju aldrig varit riktigt klart sen vi flyttade in för 2,5 år sen! Vi har ju inte behövt utrymmet heller. Men nu vill jag få ordning där! Så jag håller på och försöker fixa lite varje dag för att komma från känslan av "förvaringsutrymme" till "allrum". När det är klart ska jag ta nästa projekt, vilket det nu bilr. Kanske ska man köra med lottdragning?

En sak man kommer på när man rensar och grejar är att man har en hel del saker som dräller och som man inte använder! Men som fungerar aldels utmärkt! Så är det någon som behöver en DVD-spelare (några år gammal, men funerar utmärkt), en scanner (knappt använd), en 28" Tv, ett litet växthus för inomhusbruk en webbkamera eller något annat så kanske vi har det här och kan tänka oss att sälja det billigt! Säg bara till.

Annars har vi tagit det ganska lugnt på sista tiden. Både Alexander och jag har varit förkylda. Så tyvärr fick vi ställa in Danmarksresan förra helgen. Vi får ta det en annan helg istället.
Förra veckan lyckades vi dock få till två dagar på stan. Vi som är inne i centrala Gbg så sälla numera (finns ju Allum!!). En dag träffade jag och Alexander Viveca och Noah och åt lunch och gick i affärer. Sen, blev det samma sak dagen därpå. Då var vi i stan med Lina o Felix!

I helgen var vi hemma och röjde på utsidan. Nu är det lite bättre ordning i garage och förråd efter sommarens renovering (vi "fick" ny garageport och byggde ju farstukvisten). Några vändor till tippen och div plock blev det. In med utemöblerna från altanen och så målade David färdigt taket över dörren. Det var det röda som fattades. Han är inte så glad i att maska med tejp, så han kör med minsta penseln vi äger istället :)

Igår var jag och Alexander på äventyr på Backaplan. Vi köpte skor som han ska ha i vinter. Allt är ju typ för stort för hans små fötter, men något måste han ju ha på sig. Jag hoppas att han växer i dem snart i alla fall :)

81186-122
För att vara riktigt säker på att jobbet inte skulle gå för snabbt så målade
David med en "lagom" stor pensel :D


81186-123
Men men, vad gör man inte för att slippa maska. Jag kan ju dock avslöja
att resten av jobbet utfördes med aningen större pensel!


81186-121
Alexander fick sitta i vagnen och titta på pappas mästerverk.
Verkade ganska nöjd med det!

Alexander rör på sig mer och mer. Här kommer en liten serie bilder, som jag tog från min plats i soffan en dag,  på hans väg när här undersöker om det finns några fler kul lekasker på lager. För varför nöja sig med det som redan finns på golvet!? ;)
81186-124

81186-125

81186-126

81186-127

81186-128

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Anonym

Nu fick jag dåligt samvete över den lite oåtkomliga golvlisten som vi inte kunde få bort för att måla (det gjorde vi i källaren). Jag har maskat mot golvet och grundmålat den- för typ 3 månader sedan... Och häromdagen köpte jag panellut till taket i vår mindre hall och det ska jag måla typ jättesnart och i helgen ska vi plantera häck.... osv:-))

2006-10-11 @ 22:17:07
Postat av: Helén

mitt namn försvann men det var jag som skrev det ovan

2006-10-11 @ 22:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0