Många steg blev det

Igår var det mammagruppsträff! Men pga sjuka barn och annat så blev inte gruppen så stor! Det var bara jag med Alexander och Susanne med Oskar som kunde. Vi beslutade oss därför för att ställa in den planerade Alingsåsturen och ta en promenad här istället (Susanne bor ju i samma område). Vi var ute i ca 3 timmar! Det kanonskönt. Vi gick runt hela sjön, Sävelången, och passerde alltså Nääs slott och lite annat på vägen. Så det blev en rejäl tur i till viss del ganska ojämn terräng. Den sista tidens regnande gjorde ju inte heller saken bättre. På ett ställe fick vi lyfta vagnarna över gyttjan. Men det gick bra och det var en härlig promenad i det underbara höstvädret.

Och inget ont som inte har något gott med sig... Nu fick jag tummen ur att spola av vagnen. Däcken var ju totalt nergeggade när vi kom hem. Så idag har den fått en dusch med trädgårdsslangen!

81186-129
Vid Nääs tog vi en paus på en brygga. Killarna fick lite mellanmål. Här är
Alexander o Oskar fullt koncentrerade på att kolla på en väska vi hade med oss :)


81186-130
Alexander är placerad i vagnen igen så att vi kan gå vidare.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Malin

Vad du är duktig, nu måste jag komma igång med min blogg igen annars blir det bara en "semesterblogg"...ska försöka. Kul att läsa om er, vilken låååång promis det blev för er såg härligt ut.
/Malin

2006-10-15 @ 23:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0