Stoppa klockan!!

Redan söndag kväll. Jag blir tokig. Helgerna bara rinner iväg. I morgon ska man masa sig upp o till jobbet igen.

Igår höll vi på hela dagen, full rulle. Först rensade vi allt skräp i garaget och förrådet och sorterade det innan vi åkte till tippen med fullastad släpkärra. Sen blev det ett lass till med våra två garderober som skulle slängas. Mamma var här och hade lite koll på Alexander, så då kunde vi röja på ganska så obehindrat. Det var skönt. Vid halv 3 var vi klara och släpet var återlämnat.
Vid halv 4 gick jag och Alexander ner till tåget och mötte Lina och Felix som kom på besök.Det blev en promenad hem igen upp för alla backarna och sen sen lite lek och stoj innan det var middag för kidsen. Efter middagen gick vi ut i sandlådan och invigde Alexanders sandleksaker. Han var väl måttligt road, men han satt still, så det är dit man ska gå om man vill dricka sitt kaffe i fred! :)) Sand var däremot väldigt gott....
Sen var det kvällsmat och sova. Vi andra åt middag och hade det trevligt. Sen på kvällen (hmm, eller natten kanske man ska kalla det, vi hade passerat midnatt) kom Pelle och hämtade upp Lina och Felix när han var på väg hem från de festligheter han hade varit på.

Idag har det varit lika skönt väder som tidigare dagar. Man börjar bli van vid det här nu. Jag har lixom glömt hur det är när solen inte lyser...
Vi sov till 9 idag (!). Dock hade vi ju varit vakna mellan 5 och halv 7 undefär. Efter frukost gick jag och Alexander ut i trädgården och rensade lite ogräs och klippte lite grenar. Alexander satt på en filt på gräset och tyckte det var kalas, första parkett! Gräs är undefär lika gott som sand kan vi konstatera! Efter en stund var det dock inte så roligt att sitta still längre. Men då kom David hem från biltvätten, så det var lägligt.

image290På eftermiddagen var vi på Allum. Jag behövde nya skor, och det blev 3 par. Bla dem som visas här. Lite väl mkt pajas kanske för att vara mig, men jag kunde inte motstå dem. Fanns svart/vita också och ville helst haft dem, men min storlek var slut. Alexander fick en solhatt (behövs nu) och jag provade masa jeans men hittade inte något bra.
Ett par timmar tidigare hade mamma bjudit hem oss på spontanmiddag, och det passade ju bra eftersom vi ändå var i Partille. Så efter shoppingen åkte vi dit och åt gott. Nu är vi hemma igen och det bröjar bli dax att natta Alexander.

I morgon är det måndag, skönt iaf att det är kort vecka. Bara 4 dagar att jobba!


image288
Bäst att ha en kratta i varje hand!


image289
Felix testar spaden och den verkar funka fint!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Roliga skor! I like skor.

2007-04-01 @ 20:13:40
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Nils

Det är underbart att det är en kortvecka! Att det dessutom är kortvecka nästa vecka oxå är superskönt!

Nackdelen är bara att jobbet växer på hög när man inte är där och betar av mail och annat... :)

2007-04-03 @ 06:50:59
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com
Postat av: Caroline

Ullen - Skor är underbart. Jag har bestämt mig för att jag nog måste köpa lite mer av den varan!

Nils - Visst e det underbart med korta veckor. Till hösten blir det förhoppningsvis så för mig varje vecka! :)

2007-04-03 @ 19:20:40
URL: http://ninnana.blogg.se
Postat av: Magdalena

Hello!
Jag har också börjat inse tjusningen med skor... Dina nya röd-prickiga var roliga!! :)
Ännu, ännu snyggare skulle de vara till VITA jeans ((tror/tycker jag))..!
kraM!

2007-04-11 @ 09:50:29
URL: http://www.m925.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0