Ur funktion!

Oj, nu var det längesedan jag var här o skrev ngt. Och jag hinner inte göra det nu heller. Men jag återkommer med helgrapport snarast.

Vill iaf meddela alla som ev har tänkt att ringa mig på mobilen att den är ur funktion, så om ni försöker och inte riktigt får kontakt så vet ni det! :)
Det som har hänt är att Alexander har "ätit upp" den. Hmm, ja, den har väl blivit fuktskadad eller nått. Man kan inte prata i den, men sms funkar utmärkt! Så nu får jag jaga en ny tror jag. Oj så synd... hehe...
Någon som har ett bra tips på en bra telefon? Gärna en rosa/cerise, och givetvis en Nokia! Kan ev tänka mig ett annat märke, så länge det inte är SonyEricsson.

Ha en bra vecka alla, nu hinner jag inte mer.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Lina

Jag har en grym telefon! Den tål allt, kladdiga barn och klantiga mammor (jag alltså)och inte är det en sony Eriksson....My Motorola is fantastic skulle man kunna säga.... Trist att ha en sån som jag kanske, men du frågade ju! vi kan väl höras imorgon? Kramis

2007-04-16 @ 20:18:04
Postat av: Caroline

Nu har jag ett problem, min telefon har börjat fungera igen. Har väl torkat efter fuktskadan eller nått. Snyft... Får jag inte köpa en ny då?
Ja, jag funderade på en sån som du har Lina, men jag får se hur det blir, en cerise ska det vara i alla fall om det blir nån!

2007-04-17 @ 10:18:07
URL: http://ninnana.blogg.se
Postat av: Nils

Du borde byta till SonyEricsson :)

2007-04-19 @ 22:07:49
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0