070804 = bröllop!!

Då är vi hemma igen efter en intensiv helg. Jag och David har varit i Stockholm på bröllop hos våra kompisar Karin och Dan. Alexander har varit hos mormor och morfar och haft det jättebra!

Vi startade tidigt i lördags morse. Det tar ju några timmar att köra till huvudstaden. Resan gick dock väldigt smidigt, var inte många bilar ute och körde. I Gränna stannade vi och fikade. Sen åkte vi vidare. Vi var uppe i Sthlm runt lunch. Sen skulle vi bara hitta hotellet också. Inte det lättaste kan jag säga. Man kan tycka att det ska gå smidigt när man ska bo på Scandic som ligger precis intill mortorvägen. Men icke! Det finns väldigt många mororvägar och riktningar i Stockholm! Jaja, vi kom fram tillslut efter att ha frågat om hjälp vid två olika bensinmackar. Strax efter 13 checkade vi in och sen var det bara att byta om och göra sig partyfin. Kl halv 3 satte vi oss i taxin för att åka till Ulriksdals slottskappel där vigseln skulle äga rum. Brudparet var fantastiskt vackra. Efter vigsel, riskastning och fotografering åkte vi vidare till Stora skuggans wärdshus där festligheterna skulle äga rum. Vi fick god mat och dryck, och efter middagen tog dansen vid. Vi fick se en stålande uppvisning när det var dax för vals. Hmm, dax att börja öva för vår del tror jag :)

Idag fick vi sovmorgon och jag vaknade vid kvart i 8. Lagom :) Efter att ha njutit av att kunna ligga kvar i sängen utan att behöva gå upp och aktivera Alexander, så gjode vi oss klara för frukost. Hotellfrukost är så underbart!
Strax före 11 startade vi vår resa tillbaka till sveriges framsida. Efter att vi lämnat av Anki och Björn hemma hos dem åkte vi och tankade upp bilen och tvättade av den lite innan vi återlämnade den hemma hos mammao pappa. Alexander tyckte väl att det var helt okej att vi kom tillbaka, men det var inga glädjetjut precis :) Nu är han i alla fall med oss här hemma igen och sover gott i sin säng efter två nätter hos mormor och morfar.

Tack snälla mamma och pappa föra hjälpen!

image388
Gratttis Karin och Dan!! Och hoppas ni får en fantastisk bröllopsresa till Peking.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0