Känns overkligt

image387Nu närmar det sig med stormsteg. Hittills har jag inte bloggat så mkt om vår kommande bröllop. Främst för att jag inte vill avslöja allt i förväg om hur vi ska ha det. Men en liten statusrapport kan man ju alltid lämna ;)

Det mesta börjar falla på plats. Vi har boka allt, tror jag!! Nu är det lite saker som ska stämmas av ang mat och blommor och foto och så. Och med prästen!!! Han lär vi inte få träffa än på ett tag, han är tydligen ny på sin tjänst i församlingen och börjar jobba först den 13 aug. Sen får det bli snabba ryck att boka tid med honom känner jag!

På måndag ska vi köra ett race. Då ska vi till lokalen och mäta bord och planera dukning och möblering och så. Och så ska vi få provsmaka maten som vi ska bjuda på. Ska bli gott! (Hoppas jag!)
På fredag ska jag till guldsmeden och kolla in ringen innan stenarna sätts i. I veckan därpå ska jag till frisören och göra en provuppsättning.

Kläder är fixat, men det är lite detaljer kvar. Bla har jag inga skor än! MÅSTE ta tag i det sista nästa vecka känner jag. Och massa anntat smått ligger också och "pyr". Ska försöka få det fixat snarast!
På dagen D ska allt vara perfekt... (jaja, så gott det går i alla fall). Thats the way I am :)

Så om en månad är man fru och har ett nytt efternamn. Känns overkligt men underbart!

Hälsningar Bridezilla :)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Hehe är så glad att ni gifter er och ledsen att inte jag kan komma. Om du vill låna ett par vita pumps har jag ett par i 39. Helt ordinära. Användes på studenten 1994 och sen aldrig mer. Tog fram dem i helgen för jag tänkte ha dem på en fest men jag fegade ur. Tjipp!

2007-08-03 @ 12:19:42
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Junitjej

Svar till Caroline: På NK kostade "Lovely" 299:- för 100 ml. Har du provluktat på den?
När ska du gifta dig? Om ni inte redan har ordnat fotograf, så känner jag en väldigt väl som kan fota fina bilder (om han är ledig då). Du får gärna maila mig!

2007-08-03 @ 16:43:22
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Junitjej

Svar till Caroline: Parfymen Lonely finns på parfymavdelningen inne på Åhléns i Allum.

2007-08-05 @ 19:53:08
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0