Host Host

Ny lägesrapport. Lika bra att ta det i rätt ordning. Vi börjar med helgen som gick.

I lördags var vi på bröllop David o jag. Det var min jobbarkompis Susanne som gifte sig med sin Hasse :) Bröllopet var hemligt in i det sista. Jag har dock vetat om det i ett par månader då Susanne använt mig som sin personliga "bröllopscoach" :) Festen efter bröllopet hölls för den närmaste familjen, men vi ville ju såklart gärna komma o se dem i kyrkan, Och det var det många som gjorde. Fantastiskt fint var det med alla ljus i kyrkan. Vi var där tillsammans med Karin (också på jobbet) och hennes Jesper. Efteråt hade vi bokat bord på restaurang Tvåkanten. Där åt vi en underbar middag tillsammans. Efteråt tog vi några glas på en bar innan det var dags att åka hem.

Alexander var hemma hos Felix, Lina och Pelle hela kvällen och natten :) Han har alltså sovit över hos en kompis för första gången. Enligt rapporten gick det jättebra. I familjen Stenmans blogg kan man läsa om vad de gjorde :)
Dagen efter fick vi Alexander hemlevererad ända innanför dörren. Snacka om service. Vi åt lunch ihop båda familjerna innan det var daxs för Felix o föräldrar att åka vidare :)
TACK snälla Lina, Pelle o Felix för att Alexander fick vara hos er!!

Idag är jag hemma med Alexander. Han är sååå förkyld stackaren. De ringde hem oss från dagis i måndags och sen dess har han fått vara hemma. Har haft hög feber och hostar och snorar. Min stackars lilla älskling. Igår var han med farmor och farfar, men idag fick jag vara hemma.

Igår var det visning här igen då, eftersom vi fick göra om hela proceduren med huset o försäljningen. Och idag har det varit budgivning. Än är inte papper påskrivna, men förhoppningsvis blir det i eftermiddag. Det tar på krafterna att sälja samma hus två gånger.


image524
Alexander tillsammans med Rudolf i soffan. Det blir en del tv-tittande
när man är sjuk. Nasse är fortfarande favoriten. :)


image525
Årets låda är inköpt. Det är inte möjligt att överleva juletiden utan
en låda med Julskum. Underbart!
Maten och godiset är väl i princip det enda positiva med julen...

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

är det här du är.... hoppas Alexander kryar på sig snart

2007-12-14 @ 07:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0