Lördag eftermiddag

Äntligen är det helg... Fast nu är det iofs redan lördag eftermiddag, vilket innebär att måndagsångesten börjar krypa så sakteliga inpå. Suck...

Än så länge har jag inte hunnit med speciellt mkt idag. Har varit lite seg. Min kropp lider av sömnbrist tror jag. Det tar på krafterna när man han en sjuk son, samtidigt som man säljer hus och ens man springer iväg på sin träning och bryter lillfingret. Och som grädde på moset är det typ kaos på jobbet. Ja... vad ska man säga... skönt att det är jul snart så man får vara lite ledig.

Och Davids finger då ja. Han blev söndertrampad av ngn i hans lag på träningen i torsdags, så kvällen slutade på akuten på Mölndal. Brutet lillfinger. Suck. Igår ride dem igen o kallade tillbaka honom idag. Så nu har han varit där igen o pratat med någon kirurg. Nu ska det tydligen opereras på måndag också. Ut med en benflisa och in med spikar eller hur det var. Och så på med gips till armbågen säkert... skulle inte förvåna mig. Roligt värre.

I eftermiddag ska vi hem till mamma o pappa o äta lutfisk. Så gott! Varför äter man bara det runt jul? (Vi äter det aldrig under själv julhelgen, det finns ingen dag "över" till lutfisk). Hoppas att Alexander gillar det också. Annars får han äta torsk tillsammans med David ;)

Nä, om man skulle gå ut i köket o griljera skinkan? Vi fick ju vår jullåda på jobbet i måndags, och sen dess har det legat en färdigkokt skinka i kylen o läskat varje gång man öppnar. Tillsammans med massa annat gott, t ex sill, kallrökt lax, kötbullar o rödbetssallad mm.
Men en skinkmacka skulle ju inte sitta fel om en stund. Så det får nog bli griljering nu!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0