Uppdatering

Förlåt alla (hmm, jaja såååå många är ni ju kanske inte, men några ;) läsare att jag är lite dålig med att uppdatera här... Det har minst sagt varit fullt upp i ett senaste tiden. Förra veckan var dessutom hela familjen totalt förkylda. Men nu börjar vi komma på fötter igen.

Det har hunnit hända både roliga o tråkiga saker. Det roliga var att vi fick sålt huset snabbt o lätt, och fick mkt mer än vad vi hade kunnat tro för det. Det var några som budade upp en bra bit. Kändes så bra! För en vecka sen (förra måndagen) var vi hos mäklaren o skrev kontrakt. Sen var det kul ända till på fredagen.
För i fredags när jag var hemma med sjuk Alexander så ringde mäklaren. Då hade vår köpare förlorat sitt jobb och helt plötsligt var hans lånelöfte borta och vips drog han sig ur!!! OCh nu står vi här, de andra spekulanterna har tappat intresset och nu ligger huset på hemnet igen! Man blir såååå trött. Nu vet vi inte hur stort intresset är och om vi ens kommer komma i närheten av att få lika mkt för det igen.
Håller på o kollar upp lite om det är okej att bara göra såhär, men vi får se, vi hade en ganska fördelaktig (för köparen) besiktningsklausul så det är den som han hänvisar till....

Men det är bara att bryta ihop och komma igen, Dax för ny visning nästa vecka, om någon vill komma...

För övrigt är det väl inte så mkt som sker. I helgen fixade vi här hemma och fick upp ljusstakar och ljusslingor. Nya julgardiner i köket. Annars är det inte så mkt jultjafs framme. Vi får väl ta upp granen när det blir jul, men annars blir det nog inte så många tomtar i år. Vi ska ju börja packa ner i lådor, inte upp :)

Det händer en del med Alexander också. Han har verkligen ett humör märker man nu. Får utbrott och blir galen när han inte får sin vilja igenom. Men han är underbar också. Pratar massa ord, som man kanske inte förstår på en gång, men vi börjar lära oss nu :)

Liten Alexanderordlista
Tu tu tuuuuu = Kuckeliku (säger han när han ser en tupp, höna eller något annat som liknar ett fjäderfä)
Nana = Nasse (Och står samtidigt o pekar på TVn o vill att vi ska sätta på hans DVD med Nasse hittar en stol och alla andra underbara små saker som Nasse hittar...)
Bata = Bada (Nämner man att vi ska bara rusar han upp för trappan o in i badrummet och är nästan nere i karet med kläderna på)
Puh = Nalle Puh eller Bamse (Björn som björn, båda får heta Puh)

Och så måte jag ju erkänna att vi varit väldigt dåliga på att ta bilder den senaste tiden. Har inget nytt kul att visa. Det bir alltså ännu ett trist bildlöst inlägg. Men nu har ni iaf fått en liten uppdatering.

So long. Hoppas att jag återkommer med info snart igen om att huset är sålt.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helen

Men om kontraktet var skrivet redan, kan man verkligen göra så då? Hoppas allt löser sig till det bästa!

2007-12-04 @ 07:32:28
Postat av: David

Köparen har "rätt att häva köpet om denne finner fel vid BESIKTNINGEN". Dvs han kan bekosta en besiktning, men kan tacka nej direkt efter den för vilket fel han än vill så att säga. Han kan lika gärna spara dom pengarna och dra sig ur redan nu.

Men vi får se vart det landar. Förhoppningsvis får vi några intresserade på kommande visning också.

2007-12-04 @ 08:41:48
Postat av: Helen

aha, lurigt..

2007-12-05 @ 07:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0