Alla hjärtans dag!


81186-221Idag ska vi vara hjärtliga mot varandra!
Hmm, jaja. För mig är det mest ett kommersiellt jippo, men visst, det är såklart mysigt att ha en dag när man kan vara lite extra gulliga mot varandra. Tex en god middag och lite vin tycker jag man kan unna sig tillsammans med någon man gillar.

Det blir min och Davids 9:e alla hjärtans dag som vi har tillsammans. Och vår sista som ogifta :)
Den som har huvudet med sig kan då räkna ut att vi träffades 1998. Vi såg varandra för första gången den 20 januari 98, men hade lärt känna varandra några veckor innan dess. Ja, vi träffades på nätet :) Inte så himla ovanligt och märkvärdigt idag, men då var det lite mindre vanligt. Vi hittade varandra på en chatt som fanns på gp.se (I ett chattrum som hette "Kopparmärra" :) )
Ja, och sen har det varit vi. Först i några år som särbo (eftersom jag flyttade till Jönköping och pluggade i 3 år o vi bara sågs på helgerna) och sen som sambo från juni 2001.

Så nu har vi:
Varit ihop i 9 år
Varit förlovade i 8,5 år
Bott ihop i 5,5 år
Haft bil i 5 år
Ägt hus ihop i snart 3 år
en son ihop sedan 11 månader tillbaka

Vad fattas på "vuxenlistan"?
Vovve o Volvo?
Nope, blir ingenting med det. Kommer inte över min tröskel, något av det. Volvo är dyrt o överreklamerat. Vovve är inget för mig, då kan man ju knappt åka hemifrån.

Hmm, alla hjärtans dag var det vi pratade om ja... Ja, dagen till ära har jag fixat lite röda hjärtan på bloggen i alla fall. Och idag ska jag försöka vara så hjärtlig jag bara kan :)) Alexander o David ska få extra många pussar & kramar.

Och hjärtlig kram på dig också, som orkat läsa allt detta....

Lämna gärna en komentar!
Postat av: David

Puss på er älsklingar :)

2007-02-14 @ 10:01:29
Postat av: Helén

Håller med dig om vovven, dock inte om volvon;)

2007-02-14 @ 20:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0