Dagarna som gått

Några dagar senare.... (sen jag skrev senast alltså!)
Helgen har rullat på, inte riktigt som planerat, men ändå.
Alexander har haft feber från och till sen natten mellan to och fre. Men nu verkar den vara väck. Så det var förmodligen 3-dagarsfebern. Den varade i exakt 3 dygn typ. Han har ju aldrig haft feber innan, iaf inte så högt som 40 grader som han hade nu.
I lördags belv turen till Ullared inställd just pga hans feber. Men han var ganska pigg under dagen sen ändå så vi var ute och åkte lite på dagen. Först var vi på Netonnet:s nya lagershop i Backa och jag köpte mig en MP3-spelare. Sen hem till Davids föräldrar på fika. Efter det åkte vi till 421 i Högsbo. David skulle till MediaMarkt och köpa en ny leksak (Xbox). Han har sålt sin dator och då måste man ju ha ngt nytt att göra på kvällarna :))
Igår var vi en sväng hemma hos min barndomsvän som har fyllt år. Vi hade inte sett hur de bor (hon o hennes sambo). Det var trevligt att kolla in deras fina lägenhet långt ute i tjotahejti (Rävlanda!!)

Idag däremot kom jag iväg till Ullared. Alexander var hemma hos farmor och jag fick en dag med shopping för mig själv. Det var precis lagom mkt med folk. Lite strategiskt att åka dagen innan barnbidraget kommer och några dagar innan folk får lön :) Blev lite födelsedagspresenter till Alexander och en massa förbrukingsartiklar. Full vagn var det i alla fall. Kunde de inte haft större kundvagnar?? Det sista man lassar på innan man kommer till kassan ramlar ju typ av...

81186-231
Ett axplock av vad som kom med hem i påsarna idag.


Jaha, och idag har det varit första dagen på mina 2 sista veckor som hemmamamma. Om 2 veckor har jag gjort min första arbetsdag. Det ser jag fram emot. Jag tror jag kommer gilla att jobba med mina nya uppdrag som jag får när jag kommer tillbaka till jobbet.


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0