Helgen redan förbi

81186-239Ja, då är det söndag kväll igen då. Igår hade vi en hemmadag. På eftermiddagen var vi ute i pulkabacken så att Alexander fick bekanta sig lite med snön (man får passa på när den finns!)

På kvällen var det melodifestival igen, en av de bästa delfinalerna enligt mig. Lite synd att After Dark inte gick vidare tycker jag, gillar Christer Lindarw, där är det lite show! Men Andreas Johnson var också jättebra. Uggla är ju en av mina favoriter i vanliga fall, men hans bidrag var inte så mkt att hurra för igår tycker jag.

Idag har jag spenderat dagen i sängen. Har haft någon släng av kräksjuka eller matförgiftning eller nått. Nu känns det lite bättre, jag hoppas att det kommer hålla i sig så kanske jag kan äta något innan det är läggdax för natten. Än så länge har jag levt på vatten idag!

I morgon går jag in på sista veckan hemma med Alexander, känns jättekonstigt. Men det ska bli spännande att komma tillbaka till arbetslivet. Vi får försöka ta vara på veckan så gott vi kan. På onsdag får det bli en tur till bokhandeln. Då startar bokrean, och jag har spanat in några böcker som vi ska försöka få tag på tänkte jag.

81186-238Nu ska jag chocka min mage med en kopp te och kanske en skorpa att gnaga på.EDIT: Hmm, jag har uppenbarligen inte koll på läget. Det är ju i morgon tisdag som bokrean startar.... Det har alltid varit onsdagar förut, som jag minns det!Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helene

Ville bara säga krya på dig!!!!!
Många på jobbet som varit/är hemma på grund av magsjuka så se till att bli helt återställd till måndag ;o)
//Helene

2007-02-26 @ 08:07:09
Postat av: Caroline

Nämen hej! Är du här inne o smyger :) Jodå, idag mår jag bättre. Hoppas att det håller sig så!

2007-02-26 @ 08:23:36
URL: http://ninnana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0