Knashelg

81186-220Det har gått några dagar sen jag skrev nu.... mitt bloggande går i vågor känner jag. Men här kommer en liten rapport igen då! :)

Helgen som gick blev lite knas... Alexander har varit förkyld med hosta o snuva. I lördags skulle vi åkte hem till en kompis som har fyllt år, men fick tyvärr lämna återbud, för lilleman var inte alls i form att träffa folk på lördag kväll. Vi fick en kväll hemma med godis o melodifestival istället (Som vi för övrigt bara såg ungefär hälften av, sen var det en vaken son som inte ville somna om som stal vår uppmärksamhet, suck...)

I söndags var han lite bättre, och vi åkte ivag på det som var inbokat. Först spelade David innebandymatch. Jag o Alexander var hemma hos mamma o pappa under tiden o väntade. Sen kom David o hämtade oss o vi skulle åka till Davids föräldrar på middag. Men dit kom vi inte... David hade fått en hård tackling i huvudet (tur att han har hjälm när han står i mål!!!) och var lite groggy och inte i form för middag på annan ort än i tv-soffan hemma. Så vi fick åka hem iställtet...

Måndag o tisdag har rullat på. David har varit hemma o vilat huvudet, eftersom det antagligen var en liten hjärnskakning han åkte på. Idag har mammagruppen varit här och vi fikade och hade trevligt. Barnen lekte och här var full rulle i 2 intensiva timmar.
På eftermiddagen tog vi oss en tur till Alingsås. Jag var på Stämpelboden och shoppade loss lite (hade fått ett presentkort när jag fyllde år). Så nu har jag lite fler stämplar och grejor till mitt pysslande. :)

I morgon är det alla hjärtans dag, jag och Alexander får passa på att åka ut och göra något. För på to o fre "snor" David bilen, så då kommer vi inte så långt.

Hej svejs.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0