Nedräkningen har startat

81186-219Idag har vi varit hemma o slappat en del, Alexander o jag. Men nu känner jag att det böjar bli trist med slappardagar. Vi bara tråkar ut varandra.
Min nedräkning har som tur e startat! Om mindre än fyra veckor ska jag tillbaka till jobbet! Den 5 mars smäller det! Då är det dags att börja gå upp klockan 4.30 på morgonen igen, ja just den biten längtar jag väl kanske inte så mkt efter.... Men det är väl bara att stå ut. Jag kan ju som tur e styra lite själv över mina arbetstider, så ibland unnar jag mig sovmorgon till kl 6.00 :D Men då är jag på jobbet så sent, först vid 8. Gillar inte riktigt det...
Men iaf, i måndags köpte jag mig en bunt tulpaner för att fira "4 veckor kvar".

81186-218Vi tog en härlig promenad idag, upp o ner för alla backar här :) Alexander satt som vanligt skönt nerbäddad i vagnen och rörde inte en min... Han ser alltid så sur ut. Fullt koncentrerad på att spana på allt som händer runtomkring :)


81186-217Och när vi kom hem igen sov Alexander gott i vagnen. Han fick stå kvar ute och jag hade lite egen tid med en kopp gott kaffe med skum på :) och en bra bok!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

My God. Jag skall vara hemma i 11 månader till!

2007-02-07 @ 22:11:34
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0