Suck suck...

Idag skulle jag o Alexander åkt till stan och träffat Magdalena, ätit en god lunch och snackat lite. Men icke! Jag är sjuk (lite feber tror jag o allmänt dassig) och får snällt stanna hemma. David är också sängliggande. "Tyvärr" är Alexander lika pigg som vanligt!

I måndags var vi hemma och jag tog igen mig lite efter söndagens sjukdom. Tog bara en kort promenad och var ute o gungade lite.
81186-240Igår däremot var det full rulle. Först träffade vi Susanne o Oskar på förmiddagen. Vi tog en promenad, och killarna åkte rutchkana o gungade. Det blev ingen riktig mammagruppsträff denna veckan (många som inte kunde) så därför träffades jag o Susanne o tog en promenad istället.

Efter lunch åkte jag o Alexander till Allum. Det var dags att gå på bokrean. Det blev en del böcker köpta, mest till Alexander faktiskt, men jag köpte bla Vi ses vid röda sten av Viveca Lärn till mig. Jag älskar hennes böcker. Och så blev det en stor barnläkarbok, alltid bra att ha hemma känns det som. Det är lätt att förköpa sig på bokrean, för några år sen brukade jag handla riktigt många romaner och även en del faktaböcker som "kan vara bra att ha". Många av de skönlitterära böckerna har jag ju läst, men det finns en hel del i bokhyllan som står orört. Funderar på att göra mig av med dem... En del i alla fall. Faktaböckerna måste jag ju erkänna att man öppnar ytterst sällan!

På Allum träffade vi även Carolina och Alma från mammagruppen, vi tog en fika ihop o barnen fick mellanmål. På vägen hem åkte jag via "posten" och hämtade ut ett paket från Panduro. Det är rea där nu och jag hittade en del saker till kortmakeriet till väldigt bra pris!

81186-242
Alexander och Oskar får ställa upp på lite fotografering på fårskinnsfällen

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Magdalena

Hej Carro! Va trist att du är sjuk!! Hade varit väldigt roligt att träffa dig! Trist för dig också, förstås, sista mammalediga veckan och allt.
KRYA PÅ DIG! Hälsa David och lille A, gudars vad söt han är! kraM!

PS: Tack för länken!

2007-02-28 @ 10:54:40
URL: http://www.m925.blogg.se
Postat av: Magdalena igen

Jag har inte läst en enda bok av Viveca Lärn... vilken ska man börja med tycker du? Jag köpte b.la. en bok om zonterapi på bokrean! Intressant!

2007-02-28 @ 10:57:28
Postat av: Ullen

Gud va dom e söta.

2007-02-28 @ 11:39:47
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Caroline

Magda - Hm, det är svårt men de 4 böckerna om saltön gillar jag ju skarpt. (Mkt bättre än Tv-seien). Midsommarvals är den första där. Vill du låna dem så säg till.

Ullen - Ja, visst e dom!! Oskar var lite svårflörtad och det var svårt att hinna med att ta när han delade med sig av ett leende :) Alexander rynkar på näsan i vanlig ordning.

2007-02-28 @ 12:21:46
URL: http://ninnana.blogg.se
Postat av: Nils på pendeln

Tjena!
Hur känns det efter tre dagar på jobbet?

2007-03-07 @ 16:43:16
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0