Tidningar i massor

81186-201Jag har hamnat i något slags tidningsbegär.... Innan har jag haft riktigt svårt att hitta ngt i tidningshyllorna som jag gillat. Så de senaste åren har det mest varit heminredningstidningar lite då o då.
Under graviditeten blev det ju dock aktuellt att titta på en ny avdelning i hyllorna. Då slukade jag "gravidtidningar". Och efter att Alexander hade kommit blev det ju såklart föräldratidningar. Har läst  Vi föräldrar en del, men gillar inte den riktigt, den är för präktig på något vis. Min favorit är Föräldrar & barn. Nu har jag även provat ett par nummer av Mama, den är väldigt poppis har jag förstått, men njae, vet inte riktigt. Jag bryr mig lixom inte om vilken som är Hollywoods mest perfekta familj, eller att Metallicas Lars Ulrich ska bli pappa (vilket man kan läsa i senaste numret). Finns iofs en del bra också, men helhetsintrycket av den dras ner när den till viss del fylls med "svaller".

81186-200Min nya passion är bröllopstidningar (såklart!). Igår var vi på Allum en sväng jag o Alexander. Jag gick in på pressbyrån för att köpa en dricka, den blev dyr. Fick lixom med mig två bröllopsmagasin ut också :) Kunde inte motstå! Men nu får det nog vara köpstopp på den fronten ett tag!


Ha en bra fredag!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

Håller med dig om mama, jag gillar inte alls den tidningen, bara en massa skvaller och kändisar

2007-02-02 @ 16:51:11
Postat av: Junitjej

Ska ni gifta er?

2007-02-02 @ 22:18:00
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Caroline

Är beredd att hålla med dig Helén. Vi ses i morgon! Hoppas resan går bra.

Junitjej - japps, det var tanken :)

2007-02-02 @ 23:13:15
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0