Trevlig middag

I tisdags kväll var vi hemma hos Mikael, Eva och Martin på middag. (Mikael som är Davids kusin och han o Eva är Alexanders faddrar). det var väldigt trevligt och gott. Vi fick god fiskgryta och sen kaffe o semla (såklart, med tanke på att det var den speciella tisdagen). David spelade hockey med Martin, Mikael och Alexander hejjade ivrigt på. Hm, fast Alexander var mest intresserad av att käka på gubbarna, f-låt, spelarna menar jag såklart! Och så fick han spela lite piano med Eva. Det var roligt. Det blev en ganska sen kväll, för Alexander alltså, han somnade först när vi satte honom i bilen vid halv 10, dödstrött. Men då var pyamasen på och vällingen äten, så det var bara att köra rakt hem o sen ner i sängen.

81186-232
Eva hade dukat med fin tallrik o mugg till Alexander och till och med köpt
mat till honom!! TACK SNÄLLA!
Roligast var det förstås att banka med tallrik o mugg i bordet.


81186-234
Martin är ett  blivande hockeyproffs. Alexander är nog på god väg han också.

81186-233
Och så en pianolektion med Eva. Kalasbra! Snart kan han starta orkester!

Igår var vi hemma och gjorde så lite som möjligt :) Snön yrde och det var inte aktuellt att ens sticka ut 81186-235näsan genom dörren. Idag har det kommit mer snö och det är rätt okej väder. Kanske blir det en tur ut i eftermiddag. Vi skulle varit i stan idag Alexander och jag och träffat Caroline, men vi fick lite logistikproblem (David behövde bilen) så vi får ta det en annan dag.

I morse hade vi lite ballonglek här, det var roligt. Nu sover lillkillen, men vaknar förmodligen vilken sekund som helst.

Hej svejs.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0