Regn å rusk

Idag har det ju verkligen varit kasst väder (hmm, varför är jag inte förvånad??)  Vi skulle har gått ut Alexander o jag, men nä, det regnade för mkt. Istället har jag plockat bort alla ljusstakar i fönstren och fixat med lite annat här. Hade gärna tagit en tur till Allum, men David hade bilen idag så det gick inte. Får ta det i morgon istället tänkte jag, jag behöver lite shopping!! :) 

Men först ska vi på mammaträff i morgon. Alexander ska få träffa alla kompisarna igen! Kul!! Nu ska vi ses redan kl 10 (innan har vi ju träffats o lunchat ihop, eller träffats efter lunch), för de flesta kidsen sover ju bara en gång om dagen och då passar fm bäst för de flesta. Men min lille gosse vill ju gärna sova 2 ggr på dagen fortfarande, så vi får stuva om lite i schemat i morgon. Upp tidigt tänkte jag, så att han hinner sova av sig en omgång innan kl är 10. Får se om det lyckas. Men vad gör man inte för att få lite socialt liv :))

Nu ska jag gå upp på vinden en sväng och sätta mig med mitt kortpyssel. Det är så kul. Håller på med kort som Magdalena på M925 har beställt av mig. Har ni förresten sett hennes nya blogg? Kolla in den, kul att få lite inspiration och hänga med bakom kulisserna tycker jag.

Fast först måste jag nog väcka David. Han nattar Alexander, men det "låter" som att han nattat sig själv oxå :) Han som skulle iväg och träna.... :))

Tjingeling.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Nicolaydaniela

Enjoy your website very much. Good job!

2009-07-22 @ 09:09:25
URL: http://nicolaydaniela.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0