Så gott!!

Nu är jag hemma igen efter restaurang- och biobesök med min mor. Det var mysigt. Vi gick till Vino pasta due på Södra vägen för att äta (mamma hade fått ett tips om att det var bra här när hon var i en parfymaffär tidigare idag!:). När vi kom hade de inte öppnat än (klockan var strax efter halv 5 tror jag), men vi var inte säkra och gick ändå fram för att se om det gick att gå in. Och då kom den snälla servitören o öppnade åt oss och sa att vi självklart skulle komma in, och att de ändå öppnar om en stund. Så då gick vi in, vi hade ju tid att passa på bion kl 18, så vi hade ändå inte tid att gå runt o vela.
Vi beställde vasin Vitello (Bred bandspaghetti med kalvfilé i krämig skogssvampsås smaksatt med cognac), och det var såååå gott. Kan verkligen rekommenderas! En fantstiskt trevlig kypare som var både proffsig och personlig på en gång. Dit går jag gärna igen.

Sen gick vi bort till bunkern, hmm, jag menar Bergakungen.... Det är ju sååå trist där inne. Man går in i en labyrint av cementväggar för att komma till salongen. Tog pengarna slut? Hade de inte råd med färg till väggarna? Jaja, salongerna är ju bekväma iaf.
Dagens film var Underbara Älskade. Jättefin film. Lite seeg kan jag tycka, och det kändes lite som att den aldrig "kom igång". Men sevärd. Jag kommer dock inte att köpa hem den på DVD.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: David

Nästa gång får det bli en actionrulle så jag kan följa med! ;)

2007-01-25 @ 08:54:21
Postat av: Caroline

Gärna för mig, så länge den innehåller en biljakt ;)

2007-01-25 @ 11:40:23
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Nils

Tjena! Jag fick mitt biokort på posten i veckan så vi ska försöka hitta oss en film att se idag. Trevlig lördag önskar vi er! Sara hälsar! /Kram Nils

2007-01-27 @ 09:26:01
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0