Söndag o måndag!

81186-193Igår var det söndag. Då äter man stek! Så det gjorde vi med. :)) Nä, det händer inte allt för ofta, men nu hade jag en nötstek i frysen som behövde tillagas, så då blev det en Stek à la Mexico. Fick iofs bli utan spiskummin, för det glömde jag handla när vi var på ICA tidigare under dagen (hade glömt shoppinglistan hemma, och då är det inte lätt att får med allt som man skulle)
Steken var i alla fall väldigt god och det var ordentligt med "sting" i paprikasåsen. Ska nog testa att göra samma sak med en fläskkarré eller ngt någon gång.

81186-194Och idag är det måndag
. Jag o Alexander har varit i Haga/Linné tillsammans med Carolina o Alma i mammagruppen. Vi var på Tårterian och spanade in tårtor och sen gick vi runt i lite butiker i Haga och på Linnégatan. Det var mysigt. Och mitt bland planteringarna längs vägen så växte det snödroppar minsann. (Lite tidigt va? Jag kan inte så mkt om snödroppar, men det känns tidigt!) 
 På vägen hem hämtade vi David på jobbet och sen svängde vi in  på Mio o hämtade våra nya sovrumsmattor som vi hade beställt och som hade kommit.
 
Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0