Taskig shopping!

Häromdagen körde vi ett shoppingrace. Vi skulle sätta sprätt på lite pengar som vi fick i julklapp tänkte vi. Sagt o gjort, in i bilen o iväg till mio i Bäckebol. Vi är nämligen på jakt efter nya mattor till sovrummet och någon lämplig möbel att sätta i vårt trista hörn i övre hallen ovanför trappan, utanför Alexanders rum. Jag hade sett ett snyggt sidobord/hallmöblel på mio för ett tag sen. Men när vi nu insåg att denna kostade ca 4000 spänn så tyckte vi inte riktigt att det var värt det! Vi drog vidare till IKEA. Kom på att deras byrå MALM skulle funka bra, då får vi ju prkatisk förvaring på köpet. Men den är för bred.... vårt eluttag är ivägen och jag vägrar ha det bakom byrån!
Så iväg till Mio i Förlunda istället, där är det ju stooort, och utbudet lite sötrre. Men vi hittade ingenting.... suck. En sväng in på Svenska hem i Sisjön gav inte heller något.
Så allt som inhandlades var en lampa som Alexander ska ha i sitt rum och mat på ICA. Mkt spännande....

Så om någon har en idé om vad vi ska göra med vårt hörn där uppe så tar vi gärna emot detta! Just nu funderar vi på en sådan här som man kan ha lite snygga lådor eller korgar i. T ex IKEAs Kassett. Lampor har vi köpt, det sprang jag faktist på igår. 3 st vita porslinskuber. Jag gillar kvadrater, och gärna några på rad :)

Idag har vi varit iväg o satt sprätt på pengar i alla fall. Dock har vi inte handlat till hemmet. Jag och David har köpt något till oss själva. Kanske berättar jag om det någon gång i framtiden.... jo, det gör jag nog :)

Nu bör jag verkligen sova!

God natt!


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0