Tisdag till fredag

Jaha, så har det gått några dagar igen då. En kort rapport följer här:

Tisdag:

Eftersom det inte blev någon mammaträff pga sjukdom denna veckan heller så åkte jag och Alexander till Allum. Susanne och hennes Oskar kom också dit och vi shoppade lite och åt lunch ihop. Det var trevligt. Alexander fick en leksak som försenad 10-månaderspresent :) Och en tröja på Po.P:s rea, dvs då blev det normalpris :)

Onsdag:

Slappardag. Jag o Alexander gick i pyamas halva dagen typ... :) Kommer knappt ihåg vad vi gjorde, men det ösregnade ute, det minns jag :) På em åkte vi till Partille för att träffa David i Sävedalen efter jobbet. Vi skulle hämta våra nya förlovningsringar på Guldsmedshuset (ja, vi har fixat nya, de gamla kändes inte riktigt rätt längre, David ville ha en bredare och jag ville ha en som bättre ska passa med min vigselring)
På kvällen satt jag i 2,5 h hos grannen och diskuterade tak(!). Det är dax att byta tak på huset och eftersom det är ett radhus måste vi ju komma fram till vad vi vill, alla 8 hushåll.

81186-178
Nya ringar!

Torsdag:

Alexander var hos farmor o farfar på eftermiddagen. Jag var med på en kickoff vi hade på jobbet. Det var trevligt. Först lite "allvar" och sen middag och lite festligt på kvällen.

Fredag:

Idag har vi varit hemma. Städat lite och fixat. På eftermiddagen skulle jag o Alexander åka till ICA och möta upp David om om från jobbet. Men, när vi stod startklara insåg jag att min bilnyckel var väck. Igår fick David den när jag lämnade bilen på hans jobb.... Och nu låg den kvar i hans ficka, tillsammans med hans nyckel. Vi har en reservnyckel hemma, så jag kunde tagit den, no problems... MEN, vi har ju fjärrstyrd garageport, och vi har bara två "nycklar" till den. En var på våra bilnycklar. Jag kunde alltså ta mig in i bilen, men inte ut ur garaget eftersom jag inte kunde öppna porten! Smart va? Jaja, det är bekvämt att aldrig behöva gå ut o öppna porten, men det är ju kass när David har med sig båda "nycklarna" till jobbet :) Jag och Alexander tog en promenad istället och sen åkte jag o handlade när David hade kommit hem.

81186-175
Idag satt Alexander still i säkert minst 3 minuter och bläddarede i sin bok!
Jag var helt chockad! Trodde inte att han kunde vara still :)


81186-176
Men han kom såklart snart på andra tankar och förflyttade sig in mellan
soffa och bord för att ta fram favoriterna - fjärrkontrollerna!!


81186-177
Men nu har han insett att jag ju faktiskt har kameran framme, och den är ju
ännu mera kul - så då är det dax att sätta full frat framåt under soffbordet
för att komma fram till mamma och den kuliga prylen som blixtrar!
:)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Magdalena

He, he, vilken SKÖNING det är!
kraM

2007-01-20 @ 12:02:37
URL: http://m925.blogg.se
Postat av: Helén

Det blir rätt "roliga" kort när de väl lärt sig vilken knapp man trycker på för att det ska blixtra...;)

2007-01-20 @ 20:13:26
Postat av: Anonym

sötis...
när man ser erat charmtroll blir man själv sugen på barn*l*

2007-01-21 @ 15:09:57
URL: http://www.lippglossgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0