070707 = bröllop!

I helgen har vi varit på bröllop! Det var Davids kusin Olof som gifte sig med sin Susanne. Hela familjen var med och vi startade i går morse då vi åkte hemifrån för att ta oss söderut till Skåneland. Strax efter lunchtid var vi framme vid hotellet i Eslöv där vi skulle övernatta. Efter incheckning gick vi ut och åt en snabb lunch innan det var dags att byta om till finkläder och åka vidare till Höör. Vigseln och festen hölls i Olof o Susannes trädgård. Tyvärr är ju inte vädret i vårt land vad det borde vara just nu, vi fick ingen sol, men däremot lite regn. Under vigseln småduggade det lite. Men sen höll det upp ganska så bra när det var mingel och fotografering. I det stora partytältet var det dukat till fest och vi bjöds på smaskig grillbuffé. Till efterrät var det vit chokladmousse med hallonsås. Och senare var det bröllopstårta med kaffe. Mkt smarrigt!!
Efter att Olof o Susanne hade dansat första dansen drog partyt igång. Jag och David passade på att ta några svängar på dansgolvet innan det var dags att åka tillbaka till hotellet.

Alexander var med under hela eftermiddagen och nästan hela kvällen. När vi åkte dit somande han i bilen vilket  var mkt lägligt. Han sov i sin vagn under själva vigseln, och precis när den var över stack han ut huvudet och annonserade sin närvaro :) Därefter var han på ett sprudlande patyhumör och tog de flesta med storm. Han satt med hela tiden vid middagen och lyssnade på många tal och mkt annat. Han var så duktig hela kvällen (ja, lite måste man väl få skryta va?) Efter tårtan (då han fick sin kvällsgröt) tog vi en dans jag och Alexander, och sen var det dags att byta om till pyamas. Klockan närmade sig nio (tror jag, hade inte så stor koll :)) och han var riktigt trött. Han kröp ner i sin goa åkpåse i vagnen och kunde somna gott trots regn och lite kyliga vindar. Härefter kunde jag och David parta lite. Efter några timmar vaknade han till och hade svårt att somna om, så då satte vi oss i bilen och åkte till hotellet. Det var en perfekt kväll, och vi hade så trevligt! Tack Olof o Susanne för det!! Hoppas vi kan bjuda tillbaka med lika trevlig fest om knappt två månader :) Då blir jag fru och får samma efternamn som Susanne fick igår! :)

Några bilder från vår trevliga kväll:

image346  image345
Alexander var på ett sprudlande humör och var gó o glá hela kvällen.
Han älskar att träffa massa folk och få vara med när det händer kul saker!


image347
Tre generationer! Alexander, pappa David och farfar Kjell.

image348   image349
Ett par upptäcksfärder med sina faddrar Eva och Mikael blev det också.
Givetvis var Alexander tvungen att spana in navkapslarna på bilen som stod parkerad.


image352
Det närmar sig läggdax men Alexander hänger med bra
ändå, snart kan vi dock resa oss från bordet och riva en
en dans innan det är pyamas som ska på.


image351
Hmm, ja detta är sista bilden som
togs innan vi åkte "hem" till hotellet.
Inte helt nykter, men väldigt glad
och dansant. HAHA... :))
Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Visst blir man stolt när det funkar och barnen liksom "sköter" sig. Elin och Erik är dock inne i en period nu när man helst inte tar med dom till finare tillställningar. Det är liksom dödsdömt. SÅ är det.

2007-07-09 @ 12:01:50
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Malin

Här kommer varma och soliga hälsningar från Florida. Vad långt hår du har fått -
snyggt! Sparar du till ngn chick uppsättning till ditt stundande bröllop:-)?/Malin

2007-07-13 @ 03:21:15
URL: http://molea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0