Nytt staket o shopping :)

Jaha då är det söndag kväll igen då och här sitter man och borde gå och lägga sig. Men först ska jag blogga. Samvetet säger mig att jag borde det :)

Det har varit en kall och regnig vecka. Trist. Men nu under helgen har det ordnat upp sig lite och varit riktigt gott väder. Som tur var... För David och våra två grannar och varit ute i 2 dagar och satt upp nytt staket mellan våra tomter. Det gamla var verkligen fallfärdigt. Har väl stått där i si sådär 34 år antar jag. Men nu har vi ett nytt fint staket som hjälper till att hålla barn och hundar och jag vet inte allt på rätt sida :)

Eftersom David haft fullt upp med detta projekt så har jag och Alexander fått spendera i princip hela helgen själva med varandra. Det har varit härligt att få lite egen tid med honom, det blir ju så lite av det när jag jobbar långa dagar som jag gör nu. Längtar till efter semestern när jag kommer att ha kortare dagar och restid (eftersom jag kommer att börja köra bil istället). Igår var vi mest hemma A och jag. Vi övervakade arbetet med staketet (ngn måste ju kvalitetssäkra!) och var ute o lekte lite samt gick en promenad. Och så fixade vi lite hemma och tvättade o grejade. Mamma o pappa kom förbi en sväng och hämtade flyttlådor som de ska ha för att packa ner sitt vardagsrum i när de ska renovera snart.

Idag har vi varit i stan o shoppat. Jag har kommit in i någon slags shoppingfas... Inte nyttigt i längden, men än så länge funkar det :) Jag o Alexander hade dejt med Karin och gick i massa kul affärer. Det blev en del nya kläder. Mest till mig men lite till A också. Jag köpte även skor att ha på mig på lördag när vi ska på bröllop, men nu när jag kommer hem så märker jag att jag fått två olika storlekar på skorna, en 39:a och en 40:a. Väldigt kul... Suck!

image342Och idag är det den 1 juli - Alexanders dopdag. För ett år sen satt vi här o pustade ut efter att ha haft full rulle hela dagen! Eftersom jag har lite dåligt med nya bilder idag så tar vi från dopet för ett år sen.
Ska försöka fixa bild på staketet någon dag också. Orkar inte just nu... :)
Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0