Gult o blått

Jaha, då har vi nationaldag idag då. Och det har varit ledigt från jobbet. Skönt med ledigt, men helt idiotiskt att ta bort annandag pingst och ge oss denna istället, om du frågar mig. Som för att "tvinga" fram ett firande som vi inte har i Sverige. Nä, jag ser midsommar som "vår dag".
Idag har det i alla fall varit underbart väder. Vi tog en tur till Allum för att köpa en pool till Alexander. Den blev kalasbra och han har invigt den. Inte helt överväldigad kanske, men han är inte riktigt "plask"-typen när han badar annars heller. :) På eftermiddagen kom både mina och Davids föräldrar på besök. Vi grillade och satt ute i det underbara vädret.

image331
Vi har fått en stor val i trädgården!
Jag måste nog dra på mig bikinin någon dag o bada jag med :)


image332
Alexander inviger sin nya pool. Kopplar man in slangen till den så sprutar den
dessutom vatten. (Men de syns tyvärr lite dåligt på bilden.)image333
Dagen till ära i sverige-tröja. Buskillen äter tårta.


Och så ett par bilder från vårt Lisebergsbesök i lördags. SKF firade sina 100 år genom att bjuda på Liseberg. Eftersom mamma jobbar där så fick vi följa med. Det var MASSOR med folk. Långa köer till det mesta. Men det var kul. Alexander fick åka Farfars bilar och karusell, Det tyckte han var roligt.  
image329
Man ska börja övningsköra i tid :)

image330
Runt runt gick det... Nästan så man blev lite yr...

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linan

Cool pool! Vi kommer gärna och plumsar vi mé, vi är plask-typen. Eller badtokar generellt och får man tillfälle att bada i en val är vi inte de som bangar..
Får vi ha med vårt skumbad??

2007-06-07 @ 21:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0