1 år med alla barnen!

image243Idag har vi varit på 1-årskalas med föräldragruppen! Vi var hemma hos tvillingarna Elin o Erik som bor "långt ute i skogen" med sin mamma o pappa. Alla barnen lekte och röjde så de blev aldeles trötta, och vi åt god mat och underbar tårta som var sååå fin!! Innan vi åkte hem igen fick alla barnen ett paket var.

Igår var det lördag och då tog vi oss en tur till stan. Eftersom jag hade varit hemma i 3 dagar och varit kraslig kände jag att det var läge att hitta på ngt. Vi kollade lite i affärer och åt god lunch på café Vallgatan. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till mamma och pappa på middag. Det var jättegott, såklart! Sen tittade vi på Melodifestivalen - Andra chansen innan vi åkte hem igen.Och nu är det söndag kväll... I morgon smäller det. Så nu ska jag gå och lägga mig. Får se hur lång tid det tar att somna.

God natt!


image244
Alla barnen väljer varsitt paket ur pakethögen!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

Då förväntar vi oss en rapoprt i morgon! Det värsta är att det blir så tidiga kvällar, gäsp! Vilken härlig tårta förresten!

2007-03-04 @ 22:13:44
Postat av: Helén

Då förväntar vi oss en rapoprt i morgon! Det är jobbigt att det blir så tidiga kvällar, gäsp! Vilken härlig tårta förresten!

2007-03-04 @ 22:14:02
Postat av: Ullen

Fina kort! Skulle vilja ha era kan du maila dem??

2007-03-05 @ 07:57:13
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0