Äntligen fredag

Fredag är den bästa dagen på hela veckan. I alla fall när man jobbar. När jag var hemma var det "fredag hela veckan" (nästan). Fredagar är heliga dagar. Då kommer man hem från jobbet och varvar ner ordentligt för första gången på hela veckan. Vill inte bli störd på telefon mer än av mina "nära o kära". Tar en drink före maten och sen ett glas vin eller två. Sen somnar man gott på soffan klockan 8-9. Haha.... Jag är helt slut på fredagskvällar. Ingen idé att förska hitta på ngt då. Och absolut inte någon idé att försöka följa ett TV-program. :))
Nu har vi ju Alexander också, och han har ju en tendens att inte alltid sova när vi tycker att han ska det, så "schemat" kan ju komma att ändras ganska drastiskt på en kväll.

Under veckan har David och Alexander hittat på lite saker. Bla annat har de varit hos fotografen och tagit finfina (hoppas vi) bilder. Så nu har vi snart lite fina porträtt på vår sötnos. En dag tog de en tur till Stenungsund och kollade läget där tillsammans med farmor.

Själv har jag jobbat.... Eftersom det är påsk nästa vecka så har vi haft lite kortare ledtider och behövt jobba in en del. Blir ju så när arbetsdagar går bort framöver.

I helgen hoppas vi på lika fint väder som det varit under veckan. I morgon har vi hyrt ett släp. Vi ska rensa i förrådet (konstigt, vad mkt skit man kan samla på sig på en vinter) och sen åka till tippen.

Nä, nu får jag nog städa upp sonens leksaker som dräller här och sen gå ut o laga mat. Skönt att äta middag ifred när Alexander har somnat. Det är också lite fredagslyx!

Ha en bra helg!


image287
Alexander startklar att åka på utflykt med pappa o farmor!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Hejhej trevlig helg.

2007-03-30 @ 19:43:02
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Magdalena

Hej Carro!
Skönt att få gjort sånt där som att rensa ut... Trevlig helg till dig och er med!!
kraM!

2007-03-30 @ 20:03:20
URL: http://www.m925.se
Postat av: Helen

Vi ska oxå till tippen i morgon, jättekul... hela vårt garage är fullt med skräp så det får bli fler turer under våren:)

2007-03-30 @ 20:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0