Att man kan längta så

Idag kom jag iväg då... Inte helt frisk, men jag var lite piggare än igår. Försov mig dock rejält så det blev väldigt bråttom här i morse. Men jag hann med tåget tillslut (bussen dit missade jag dock, så det var efter en rask promenad som jag med andan i halsen tvingade upp dörrarna på tåget så jag kom med!)

Det var roligt att vara på jobbet igen, men man har ju inte riktigt rätt energi när man är så dunderförkyld. Men jag hoppas att det ska kännas bättre i morgon. Jag lyckades i alla fall få mig en ganska okej överblick på vad som är mitt ansvar. Och efter några turer kom jag dessutom in i datorn också :) Hade några tusen mail att slänga och sen var det bara att köra igång :) I morgon ska jag försöka få lite mer struktur. Eftersom jag "kastas" rakt in i produktionen så gäller det att hålla efter och fixa samtidigt som man ska organisera sig!

Här hemma har David och Alexander tagit det ganska lugnt eftersom David också är krasslig. Men lite mat har de varit o handlat i alla fall.Men oj, som jag har längtat efter min lilla sötnos idag. Hur ska jag klara att vara hemifrån hela dagarna? Jag måste skicka över några bilder till min jobbmail nu så jag kan "dekorera" min dator lite.

image245
Mammas älskling

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Ja jag förstår hur du känner. Jag skulle inte byta bort min mammaledighet mot något i världen. Tur att Micke har firman annars hade jag nog snällt fått gå till jobbet.

2007-03-07 @ 14:27:36
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Ullen

...förresten du e utmanad. Kolla blogen.

2007-03-07 @ 14:29:23
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Jackvanessa

Greetings from Arlington, Texas! Nice site!

2009-06-15 @ 09:29:16
URL: http://jackvanessa.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0