Dagen efter...

...ja, melodifestivalfinalen alltså!
Alla andra gör ju det, bloggar om melodifestivalen, så då får väl jag göra det jag också!

Såhär tycker jag:

- Rätt låt vann!! The Ark var helt outstanding och de enda i årets startfält som skulle kunna ha en chans i Finland.
- Vem 17 är Måns Zemmel..(hm, vad heter han?) och Sebastian (vet inte vad han heter heller?)... Jaja, märks kanske att jag inte kollat på Idol. Och nej, låtarna var inte mkt att hänga i julgranen heller.
- Marie Lindgren var rätt häftig. Jätteskön låt tycker jag, och kul med någon okänd som poppar upp. Ser fram emot att höra hennes låt på radion.
- Sanna Nielsen känns lite trist va? Och lite väl mkt Carola-vind i håret... Hon kan hålla sig till Bingolotto o Café Norrköping.
- Men herregud. HUR kunde Anna Book och Tommy Nilsson komma till final?? Anna hade en (1!!) hit för 20 år sen eller när det var. Och tror att hon kan leva på den än. Tommy Nilsson var pinsam. Han kan gå och lägga sig. Tommu o Anna fick precis så många poäng de förtjänade.
- Jag saknade Uggla och After Dark i finalen. Inte för att jag ville skickat Uggla, men det var för lite fart och för mkt ballader. After Dark hade jag gärna skickat, Lindarw är cool och superbra! Snacka om show!
- Andreas Johnsson gillade jag också, men han var bättre i delfinalen. Igår kändes han lite "off". Men låten är helt okej.
- Sara Dawn Finder har en fantastisk röst. Men låten var inget bra! Och är hon bara 25? Vi blev helt chockade, ser ut som 35 - minst!

Jag önskarThe Ark lycka till i Helsingfors!

För övrigt har vi haft en hemmadag idag. Tvättmaskinen har gått varm och vi har städat o fixat lite. I morgon är det jobb igen. Jag ska gå o lägga mig nu och försöka ta mig upp 04.30 i morgon så jag är på jobbet med den tidiga bussen. Men det finns inga garantier... :)

Natti natti


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Nils

Min önskan gick i uppfyllelse :) Tommy fick 0 (noll) poäng.

2007-03-18 @ 23:30:52
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com
Postat av: Caroline

Nils - Ja, det var ungefär så många poäng han var värd...

2007-03-19 @ 07:07:35
URL: http://ninnana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0