Strax kommer David hem...

... då är min mammaledighet slut!

Oj oj oj vad tiden går. Nu är den redan slut! Min mammaledighet (hmm, ledig??). Den 10 februari förra året jobbade jag min sista dag, sen dess har jag varit ledig o hemma. Först fick jag ju en dryg månad med mig själv o magen, det hade jag ju inte riktigt tänkt mig. Men så blev det eftersom vår älskade son tyckte att livet var mkt bättre på insidan J

Men den 15 mars kom han ju ut tillslut i alla fall. Så jag och Alexander har haft nästan ett år ihop här hemma. Det har varit helt fantastiskt och jag älskar hemmalivet, vissa dagar mer andra dagar lite mindre. Det är verkligen ett privilegium att få vara hemma och följa sitt barn hela dess första år på detta sätt. Tänk, när han var nyfödd o låg här i soffhörnet, så liiten och stilla. Nu är det full rulle och jag lämnar gärna över till David ett tag.

 

Denna sista vecka vi har haft tillsammans hade jag tänkt att vi skulle hitta på många roliga saker. Tyvärr har det ju inte blivit så eftersom jag har varit sjuk. Det känns lite tråkigt att sista veckan blev såhär. Men vad ska man göra. Vi får minnas allt kul vi gjort under året istället.


I morgon är det lördag och vi får nog se till att hitta på ngt. Jag måste ut! (Alexander också!) På söndag ska vi har 1-årskalas i föräldragruppen. Det ska bli roligt. Nu har alla fyllt 1, ja alla utom en viss liten herre då... (men om han bara hade kommit i tid så hade han ju också haft åldern inne!)

På måndag börjar verkligheten igen. Jag återkommer givetvis med rapport om hur det känns att vara tillbaka på jobbet.


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Anonym

Rapport från en som jobbat i sex månader: skulle inte tacka nej till att vara hemmamamma ett tag till nu;) skämt o sido, idealet skulle vara att arbeta 3 dagar/vecka för min del.

2007-03-02 @ 21:25:54
Postat av: Caroline

Hmm, är det du Helén? ;) Ja, det ultimata hade varit 3 dagar jobb o 2 dagar hemma känner jag. Får se vad det blir till hösten.

2007-03-02 @ 21:38:02
URL: http://ninnana.blogg.se
Postat av: Helén

Ja det är jag och jag skrev faktiskt mitt namn i förra inlägget;)) din blogg bojkottar mig!

2007-03-03 @ 21:40:35
Postat av: Nils

C: Hoppas att du får det fint på ICA :)
D: Hoppas att du får det gott hemma!!

2007-03-04 @ 12:29:14
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0