Grattis x 3

image328Idag har vi två födelsedagsbarn att fira. Min söta mormor fyller 80! GRATTIS! Hon firar med att njuta av semester på Mallorca. Ringde henne o grattade idag, och då drack dom champagne. Det hade jag kunnat tänka mig att vara med på :)

Och såklart ett stort grattis till lilla pappa som fyller 57 idag! Vi har inte varit där idag, men vi fiarde honom med en tårta i söndags.

Och... några dagar för sent, men jag glömde av det. Bloggen har ju fyllt ett år! I lördags var det exakt ett år sedan jag började blogga. Det har gått så fort.

Blir inte längre än såhär idag, jag ska göra mig klar för att sova. I morgon ska vi till Slottsskogen efter jobbet och gå 5 km i Blodomloppet. Efteråt får man belöning i form av picknicpåse. Mkt mysigt. Beroende på vädret förstås...
Förra året var jag inte med eftersom jag var mammaledig då. Men för två år sen var jag det. Det minns jag, jag var trött efter den dagen, så trött att jag somnade lite väl hårt på tåget hem, och vaknade för sent... I morgon får jag se till att hålla mig vaken!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Nils

Gott med tårta :)
Vi hoppas att ni har det bra!
När är den stora dagen?

2007-06-02 @ 08:11:36
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Den stora dagen? Ja, det får du veta rätt som det är! ;)

2007-06-06 @ 20:33:24
URL: http://ninnana.blogg.se
Postat av: Nils

Nu vet jag :)

2007-06-11 @ 19:18:01
Postat av: Nils

Kul!
Nu sitter vi på tåget hem från ett Örebrobröllop. Vi ses!

2007-06-17 @ 12:25:05
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0