Kul helg

Då var det dax för en helgrapport igen då. Vi har haft en toppenhelg. Speciellt lördagen.
Först var vi på Liseberg mitt på dagen. Det var kulturskolans dag och vi gick dit för att lyssna på Davids kusinbarn Martin som skulle spela blockflöjt på stora scenen. Många barn var det på scenen samtidigt... Men de var väldigt duktiga. Först lyssnade vi på nybörjarna där Martin ingick och sen på de lite äldre barnen. Förutom vi så var även Davids farbror med fru där, samt Martins mormor och farmor och så mamma Eva såklart (pappa Mikael var iväg på seglingstävling). Även Evas syster med man o barn var på plats för att lyssna. Så vi hade en riktigt trevlig "familje/släkt-träff". Efter spelandet gick vi till ett café och åt lite godsaker. Alexander fick lunch och var så nöjd o glad. Sen så gick vi med dem bort till Kållerado. Det var dax för en åktur. Vi nöjde oss med att titta på. Nu kunde vi tyvärr inte stanna längre. Vi behövde komma hem för att hinna vidare till nästa punkt på programmet :)

Alexander var vid det här laget sååå trött. Men att somna inne på Liseberg gick han bara inte med på. Däremot hann vi inte mer än att komma ut genom grindarna och sen så satt han o sov i vagnen. Vi hade tänkt att han skulle hålla sig vaken till bilen, men icke! Sen sov han som en stock i över en timme och vi fick väcka honom när klockan var tre. Då var det dags att byta om innan vi skulle på 40-årskalas hemma hos Kiro i föräldragruppen. Vi tog en promenad dit tillsammans med Susanne, Emil och Oskar. Det var så perfekt väder och hemma hos Kiro var det full fest hela kvällen. Partytält, underbar god  mat, härlig tårta, gott vin, MASSOR av lek i trädgården för alla barnen. En kanonkväll helt enkelt. Alexander o Oskar somnade i sina vagnar vid 8-tiden och sen kunde vi festa vidare ett par timmar innan vi gick hem igen.

Söndagen flöt på som de flesta andra. Vi städade och fixade. Tog en liten shoppingtur till Allum.

Idag är det måndag och det har (som vanligt) varit såååå mkt på jobbet. Det är kul att ha mkt att göra och inte behöva sitta o ha tråkigt. Men det finns gränser, och just nu är det lite fööör mkt. Men snart är det semester. Då tänker jag inte bry mig!

Tjing tjong.

image321
Någonstans där långt uppe på scenen står Martin. Vi såg honom inte så bra,
för han stod lite bakom några av de andra barnen. Men han spelade fint :)


image323
Kållerado var given för Martin o kusinerna.
Alexander ville inte bli blöt, så han hoppade över det denna gången :)

image324
I Kiros trädgård fanns det myckt roliga grejor. Bla lekstugan där Alexander och Oskar lekte.

image325
Och vi vuxna hade en lite större "lekstuga" :)

image326
Alexander var ute på lite promenad efter middagen. Inte så kul att sitta still länge...

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Malin

Jag har suttit och läst din blogg ett tag, vad du är flitig:-), kul att se vad ni håller på med. Vad stor Alexander har blivit - å vad söt ha är!
Kram till er alla, Malin

2007-05-28 @ 22:51:16
URL: http://molea.blogg.se
Postat av: Kiro

Vad kul att vara med i din blogg! Det var så roligt att ni var här och gjorde min kväll underbar! Tack för det!

2007-05-31 @ 19:44:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0