Tjörn & Liseberg på samma helg

I lördags var vi på Tjörn på eftermiddagen/kvällen. Davids kusin hade lite födelsedagsgrillparty i trädgården. Vädret var inte så lovande under förmiddagen, men strax innan vi åkte hemifrån på eftermiddagen så sprack det upp, och när vi kom ut på ön så sken solen även där. Lite kallt i vinden men annars jätteskönt. Vi satt ute i trädgården och och åt god mat. Årets första grillade för vår del. Alexander njöt i fulla drag och sprang omkring på gräset och tittade och pillade på allt han kom åt. En sväng i sandlådan blev det också. Innan vi åkte hem fick han kvällsmat och pyamas på, och sen behövde vi inte köra många meter innan han hade somnat i bilen :)

Igår var vi hemma och fixade på förmiddagen och efter lunch tog vi en tur till Lisebergs trädgårdsdagar. Mamma o pappa kom de med. Vi gick omkring i ett par timmar och köpte lite växter och tittade på massa fina saker. En glass fick vi också i oss :)

Idag är det måndag igen. Jag har jobbat och nu sitter jag här. Dödstrött. Nu ska jag bara göra några småsaker som behöver fixas, sen ska jag gå och lägga mig. Har massor på jobbet och det tar på en när man jobbar i 110 i drygt 9 timmar som jag har gjort idag. Men det lugnar ner sig, någongång :)

image313
Alexander o Martin i solen!

image314
Födelsedagsbarnet får stå vid grillen!

image315
Alexander fick direkt kläm på hur gärvskopan fungerade.
Dock var det inte helt lätt att sitt på sitsen utan att glida ner.


image317
Mamma o jag shoppar!

image316
Pappa med sin goda vinst!

image318
Alexander var go o gla i sin vagn. På Liseberg fanns det massor att titta på!!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

En fin helg då antar jag. Medan du jobbar sitter Carolina, Kiro och jag i sandlådan...du får sparka dit David någon dag!!!

2007-05-07 @ 20:51:49
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Junitjej

Vad söt Alexander är!

2007-05-10 @ 21:13:15
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Nils

Åh... Vad gott med grillat! Mmm...

2007-05-14 @ 18:05:02
URL: http://stockholmsnils.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0