Kör som krattor...

Gnällvarning

Suck... Alltså, det blir mkt tid i bilen nu när jag kör till jobbet varje dag. 5 mil enkel resa i rusningstrafik (dvs 10 mil om dagen) gör att man hinner sitta o irritera sig på ganska många...
Snart är mitt tålamod slut. Så det är tur att vi ska flytta :)
Nu kör jag oftast gråbovägen (190) faktiskt, för E20 är inte kul när man närmar sig Munkebäck, specellt inte när jag åker sent (7.30). De dagar jag åker hemifrån 5.45 funkar det någorlunda.
Men alltså, hur kör folk????
Gråbovägen känns bra, där flyter det ju i alla fall på o man slipper (oftast) sitta i kö. Det sitter kameror längs vägen, vilket innebär att det har blivit lite "lugnare" tempo, bra tycker jag. Men måste varannan bilförare bli "lätt hysteriska" för det? Alltså, man måste inte ligga långt under tillåten hastighet för att det sitter några kameror på vägen... 
I morse hamnade jag bakom en övningskörare. Inget ont om dem, jag har själv varit där :) Men alltså, hallå, håll hastigheten! Är man inte mogen att hålla 90 km/h i morgontrafiken och mörker så var vänlig och öva vid en annan tidpunkt på dygnet! Det är ju trafikfarligt att ligga i 70 då. Ungefär som alla trafikfaror som ligger i typ 90 på 110-vägar. Man blir så trött.
Ja det fins hur många exempel som helst egentligen, men nu har jag skrivit av mig lite. Känns skönt! :) I morgon lovar jag att tänka positivt när jag kör till jobbet. Då är det ju dessutom fredag, så det kan ju inte bli annat än bra ;)

Ha en bra kväll hälsar Gnäll-Caroline

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Ha ha ha jag är en sån som du retar dej på. Antingen kör jag jäkligt fort eller så kör jag jäkligt sakta då mest för att jag vill reta någon. Jag njuter av det. Det kanske är sjukligt?

2007-11-01 @ 22:19:13
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: David

Vik hädan Ullen... :p
För övrigt tar jag gärna över bilen om du tycker det börjar bli jobbigt gumman! :D

2007-11-02 @ 09:08:05
Postat av: Malin

Jag har faktiskt slutat upp (nästan iaf:-))att reta mig på andra bilister i trafiken. Det slukar bara negativ energi, men förstår dig som "ligger ute på vägarna" så mkt.

2007-11-04 @ 18:45:10
URL: http://molea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0